Flori pe care sa le punem in evidenta cu ajutorul proiectelor din gradina

0
41
proiectelor din gradina

Flori pe care sa le punem in evidenta cu ajutorul proiectelor din gradina

Cele mai frumoase proiecte din gradina pot fi puse in evidenta cu ajutorul unor detalii mici: culori si imaginatie. Suna bine? Este vorba de culorile pe care le putem pune impreuna pentru a crea un decor fantastic. Va plac florile, culorile, fluturii si zilele cu soare? Ei bine, toate aceste lucruri imbinate, vor arata minunat intr-un decor din gradina!

Reciclati farfuriile din plastic

Reciclarea farfuriilor din sticla, metal sau plastic poate fi mai usoara si mai distractiva decat v-ati imaginat vreodata. Despre ce este vorba? Despre crearea unor astfel de flori pentru gradina voastra. Exact ca in poza de mai jos, puteti crea si voi astfel de proiecte care sa va faca gradina sau terasa mai frumoasa. Vara este un anotimp perfect pentru a ne pune in evidenta gradina pe care o iubim. Si cum sa nu o iubim? Dupa o zi lunga de munca, nu ne dorim decat sa stam relaxati in gradina casei si sa bem o racoritoare. Si voua va suna bine, nu-i asa?

Tacamuri transformate in arta frumoasa

Puteti incerca si mai mult decat atat! Daca aveti tacamuri vechi, puteti sa le transformati in arta daca aveti putina imaginatie, dar si indemanare, trebuie sa recunoastem. In astfel de proiecte ai nevoie de rabdare, indemanare si o imaginatie bogata. Voua va plac?

Decoratiuni realizate din cutii de metal

Cutiile din metal mici sau mari pot fi si ele transformate in proiecte colorate pentru gradina! Alegeti dintr-o multime de culori aprinse precum: rosu, galben, portocaliu, albastru, verde, mov sau maro pentru a putea realiza flori sau alte diferite decoratiuni frumoase.

Nu numai ca arata bine, dar aceste proiecte va pot ajuta sa aveti zile mai bune alaturi de cei dragi voua! Cum? Realizand impreuna astfel de decoratiuni frumoase pentru gradina voastra!

sursa foto

Se incarca...

S-ar putea sa-ti placa si: