Idei de decoruri pentru gradina, realizate din scaune vechi si flori colorate

0
118

Idei de decoruri pentru gradina, realizate din scaune vechi si flori colorate

Cine s-a plictisit de decorurile realizate in gradina pana acum, poate incerca aceste noi aranjamente din niste banale scaune vechi si flori multicolore.

Asadar daca aveti astfel de lucruri pe care nu le mai folositi pentru ca s-au invechit si nu mai sunt la fel de frumoase ca atunci cand erau noi, nu le aruncati deoarece va oferim cateva idei de a le transforma in obiecte decorative spectaculoase.

Decupate la partea de sezut, atat cat sa incapa un ghiveci mai mare, si vopsite in culori vii, pot infrumuseta terasa, gradina, marginea aleilor betonate sau locul din jurul pomilor din curte.

Puteti accesoriza scaunele si cu alte obiecte pe care le aveti in curte, precum stropitori din metal, colivii din lemn sau mici statuiete din ciment.

Ideile de astazi v-au fost prezentate pentru a va inspira din ele, insa nu va impiedica nimeni sa va folositi propria imaginatie la realizarea celor mai frumoase decoruri de primavara.

Dar mai bine va lasam sa priviti imaginile de astazi si sa ne spuneti daca v-au placut sau nu, iar daca aveti si voi astfel de obiecte decorative ne puteti trimite fotografiile pe pagina noastra de facebook, asa cum ati mai facut-o de altfel. Iar pentru asta va multumim.

gradina

gradina

gradina

gradina

Culoarea mov pare cea mai potrivita pentru a vopsi scaunele. Voi ce parere aveti?

sursa foto

 

Se incarca...

S-ar putea sa-ti placa si: