10 Accesorii sub 50 de lei care transformă orice cameră

10 Accesorii sub 50 de lei care transformă orice cameră

Iată 10 accesorii care costă sub 50 de lei și pot transforma orice cameră, oferindu-i caracter, stil și o notă personală.


Decorarea unei încăperi nu trebuie să fie o afacere costisitoare.

Există numeroase accesorii accesibile care pot aduce un suflu nou oricărui spațiu, fără a depăși un buget modest.

1. Covorașe decorative

Un covoraș colorat sau cu un model interesant poate schimba instantaneu aspectul unei încăperi. Plasează un covoraș la intrarea în casă, în bucătărie sau chiar pe lângă pat pentru a adăuga culoare și textură.


2. Vaze elegante

Vazele sunt accesorii versatile care pot fi folosite nu doar pentru flori, ci și ca obiecte decorative independente. Alege vaze în culori vii sau cu forme geometrice moderne pentru a crea puncte focale în orice cameră.

3. Farfurii decorative

Farfuriile decorative, fie că sunt agățate pe perete sau expuse pe un raft, pot adăuga un strop de culoare și artă unei camere. Optează pentru modele tradiționale sau moderne, în funcție de decorul general al camerei.

4. Lumânări parfumate

Pe lângă faptul că adaugă un parfum plăcut, lumânările creează o atmosferă relaxantă. Alege lumânări cu arome de sezon și cu recipiente decorative care pot servi ca obiecte de decor după ce lumânarea s-a consumat.


5. Rame foto

Expune momente dragi în rame foto stilizate. Ramele cu design-uri unice sau vintage pot servi ca atât elemente de memorie, cât și accente decorative pe rafturi sau mese.

6. Perne decorative

Schimbă aspectul oricărei camere adăugând câteva perne decorative pe canapea, scaune sau pat. Alege perne în culori care contrastează cu mobilierul pentru a adăuga profunzime și interes vizual.

7. Plante în ghivece

Plantele sunt o modalitate excelentă de a aduce un strop de natură în interior. Alege plante care necesită întreținere minimă, cum ar fi suculentele sau sansevieria, și expune-le în ghivece decorative.


8. Suporturi pentru carte

Suporturile pentru cărți nu doar că organizează rafturile, dar pot fi și piese de decor în sine. Alege modele care reflectă interesele tale, cum ar fi suporturi cu forme de animale sau simboluri geometrice.

9. Ceasuri de masă sau de perete

Un ceas este atât funcțional, cât și decorativ. Alege un ceas de masă cu un design vintage pentru un birou sau un ceas de perete mare pentru a servi ca punct focal în living.

10. Aranjamente de flori artificiale

Florile artificiale pot aduce frumusețea naturii în casa ta fără grija udării. Alege aranjamente care imită florile de sezon și plasează-le în locuri cheie pentru a anima spațiul.

Fiecare dintre aceste accesorii are potențialul de a schimba complet atmosfera unei camere, adăugând personalitate și stil fără a sparge banca.

Prin adăugarea strategică a câtorva elemente de decor, poți transforma orice spațiu într-unul vibrant și primitor.

Mic și cochet: Idei de decor pentru un living de familie

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI