13 idei de decoratiuni in ton cu sarbatoarea, confectionate dupa tehnica firului de ata

13 idei de decoratiuni in ton cu sarbatoarea, confectionate dupa tehnica firului de ata

Despre string art sau arta firului de ata am vorbit in multe articole de-ale noastre, dar nu am vorbit niciodata despre decoratiuni de iarna realizate dupa aceasta tehnica, dar care sa fie in spiritul sarbatorilor care se apropie cu pasi repezi. De aceea ne-am zis ca poate nu ar fi rau sa aflam idei noi despre astfel de indeletniciri placute.


Sa presupunem dragi cititoare ca v-ati terminat din timp toate treburile gospodaresti, iar daca v-ati decis ca a venit vremea sa va odihniti putin, noi va propunem o odihna activa si creativa in acelasi timp, prin urmare iata cateva proiecte interesante in acest articol.

String art sau arta firului de ata, va ofera posibilitatea sa realizati decoratiuni minunate doar cu ajutorul unor fire de ata de diverse culori, o bucata de placaj si o mana de cuie. Si ce altfel de decoratiuni puteti realiza, decat unele sub forma de brazi, oameni de zapada sau globuri.

La prima vedere toate aceste proiecte par putin mai complicate, insa nu ar trebui sa abandonati aceasta idee, deoarece pe masura ce deprindeti tehnica, veti fi surprinsi de simplitatea ei.


Sfatul nostru ar fi sa creionati mai intai modelul de decoratiune pe care vi-l doriti a-l realiza, sa bateti cuiele urmand liniile trasate si mai apoi sa va apucati de intins firul de ata.

Cu un dispozitiv confectionat dintr-un pix, cam rudimentar spunem noi, dar eficient, puteti infasura mult mai repede firul de ata.

Asadar, inspirati-va din aceste idei de decoratiuni spectaculoase!


decoratiuni-1

decoratiuni-3

decoratiuni-4

decoratiuni-5

decoratiuni-6

decoratiuni-7

decoratiuni-8

decoratiuni-9

decoratiuni-10

decoratiuni-11

decoratiuni-12

decoratiuni-13

sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI