13 Peisaje transformate cu ajutorul simplilor baloti din paie

0
1653

13 Peisaje transformate cu ajutorul simplilor baloti din paie

Pentru a se potrivi cu peisajul tomnatic, aceste idei ingenioase imbina culorile anotimpului cu o creativitate uluitoare, pe care o veti admira si voi, chiar in acest articol. Culorile de toamna sunt superbe, ele fiind superbe atat in ceea ce priveste imbracamintea noastra, cat si culorile decoratiunilor.


Parca aceste culori transforma taramul nostru frumos in unul cald, chiar daca vremea nu mai este atat de calduroasa. Pentru a potrivi din timp culorile cu decoratiunile, v-am pregatit cateva imagini din care sa va puteti inspira si voi.

Transforma usa de la intrare

Cu ajutorul decoratiunilor care se potrivesc cu peisajul de toamna, transforma usa de la intrare. Cine spune ca doar iarna poti ave acele coronite pe usa? Daca le potrivesti cu tematica, le poti construi si toamna cu ajutorul unor dovlecei mici si unor frunze frumoase.

peisaje-transformate-1

peisaje-transformate-2

peisaje-transformate-4

De asemenea, cu ajutorul unei scari vechi, da un aspect vintage aleii de la intrare. Ai nevoie si de porumb uscat pentru a realiza un efect cu totul si cu totul special. Rezultatul este minunat. Daca nu va vine sa credeti, aruncati o privire mai jos.


peisaje-transformate-5

Dezordinea poate fi buna

Daca pastrati frunzele uscate pe jos, acestea pot forma o plapuma tomnatica ce acopera aleile si care se potrivesc de minune cu peisajul nostru. Daca va plac frunzele si acest aspect un pic dezordonat, nu trebuie decat sa nu maturati pe jos. Pare simplu, nu-i asa? Trebuie sa avem grija ca ramurile uscate care cad din copaci sau alte lucrurile care nu au ce cauta acolo sa le adunam si sa pastram doar dezordinea pe care o dorim.

peisaje-transformate-6

peisaje-transformate-7

peisaje-transformate-8

peisaje-transformate-9

peisaje-transformate-10

peisaje-transformate-11

peisaje-transformate-12

peisaje-transformate-13

peisaje-transformate-14

peisaje-transformate-15

Corpuri de iluminat si baloti din paie, combinatia perfecta pentru o seara linistita

Noaptea, puteti folosi balotii din paie pentru a crea canapele pentru gradina. In serile in care dorim sa stam inca la aer curat, afara, putem profita si pune cateva lumini, iar impreuna cu cei dragi sa profitam inca de vremea racoroasa, dar nu geroasa.

peisaje-transformate-16

peisaje-transformate-17

via