15 idei pentru un foto wall reusit

15 idei pentru un foto wall reusit

Idee de foto wall a fost imprumutata si de noi romanii. De ce sa nu avem si noi un perete cu fotografii ale familiei frumos inramate sau fotografii din vacantele noastre. O idee buna. Nu-i asa? In felul acesta cei care vin in vizita pot admira cele mai reusite poze ale noastre. Decat sa le tinem ascunse intr-un album mai bine le asezam la vedere.Constienti fiind de faptul ca nu toate au aceeasi dimensiune, vrem sa va prezentam astazi idei pentru asezarea lor pe perete intr-un mod cat mai simetric. Priviti in imaginile de mai jos cum puteti face lucrul acesta. Am gasit si cateva schite din care va puteti inspira. Trebuie doar sa va decideti asupra locului care se vrea a fi un foto wall.


Puteti crea un foto wall cu amintiri de la un eveniment deosebit din viata voastra sau cu fotografii ale persoanelor dragi sau pur si simplu peisaje din natura. Cu siguranta toate vor fi admirate.

Cei care nu vor sa aiba un foto wall pot foarte bine sa se inspire din articolul de astazi pentru a aseza cat mai simetric tablourile lor preferate.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

sursa: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI