3 Plante care atrag banii si norocul in casa – Tu le ai?

3 Plante care atrag banii si norocul in casa – Tu le ai?

Oamenii depun o multime de eforturi pentru a se imbogati. Ei investesc, dar si cheltuiesc bani pentru a castiga alti bani. Cu toate acestea, in traditiile feng shui exista anumite plante care atrag banii ca un magnet. Indiferent daca tu crezi sau nu in aceste traditii, aceste plante sunt frumoase si iti fac incaperea mai prietenoasa!


1. Pachira aquatica – Castan Malabar

Castan Malabar sau Pachira aquatica este o planta care iti aduce bani. In mod natural, ea creste in padurile tropicale din America Centrala si de Sud.

Acesta este un copac vesnic verde, iar in natura poate sa ajunga la inaltimi de pana la 20 de metri. In ghivece, poate sa atinga o intaltime mare, arata ca un copacel si este foarte estetic.

2. Lucky bamboo (Bambus norocos) / Dracaena sanderiana

Bambusul norocos este o planta care aduce noroc si bani in casa in care traieste. Originara din Camerun, planta poate sa traiasca in apartament, insa ai grija sa o pozitionezi intr-un loc in care soarele nu ajunge in mod direct la ea.


Daca vrei sa oferi cuvia drag un cadou deosebit, planta Lucky Bamboo sau Bambus Norocos este planta perfecta. Potrivit unei legende vechi, aceasta planta aduce bani in casa celui care a primit-o cadou.

Dracaena sanderiana

3. Crassula – Plante care atrag banii

Crassula sau Arborele de Jad este o planta care aduce noroc si prosperitate. Este o planta pe care o putem intalni des in aranjamentele Feng Shui. Aceasta are frunze care seamana cu monede si simbolizeaza norocul si bogatia.

Planta se pune in living room, in birou, insa confort traditiilor Feng Shui planta Crassula nu se pozitioneaza niciodata in dormitor sau in baie.


Crassula

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI