18 candelabre realizate din obiecte neconventionale

18 candelabre realizate din obiecte neconventionale

Atunci cand iti doresti schimbari de decor in casa, dar nu dispui de suficiente resurse financiare, cel mai bine este sa te gandesti la schimbari ale anumitor obiecte din casa pe care le poti schimba, eventual cu alte obiecte nefolosite pe care le ai. Astfel, vei impusca doi iepuri dintr-o lovitura: reciclezi niste obiecte pe care oricum nu le mai folosesti si optimizezi spatiul de depozitare, dar obtii si niste obiecte noi de decor in casa.


In acest articol ne-am propus sa va aratam cum sa aveti obiecte de iluminat noi, realizate din obiecte neconventionale, cum ar fi: globuri pamantesti, sticle goale, borcane sau chiar lazi de plastic.

Daca te pricepi putin la asamblare si la instalatii electrice, atunci aceste candelabre neobisnuite nu ar trebui sa fie prea greu de facut pentru tine. Daca nu, atunci cu siguranta ai niste prieteni care se pricep si care te pot ajuta.

Urmareste sugestiile noastre cu aceste 18 candelabre realizate din obiecte neconventionale si vezi care ti s-ar potrivi cel mai bine.


candelabre 1

candelabre 2

candelabre 3

candelabre 4

candelabre 5

candelabre 6

candelabre 7

candelabre 8

candelabre 9

candelabre 10

candelabre 11

candelabre 12

candelabre 13

candelabre 14

candelabre 15

candelabre 16

candelabre 17

candelabre 18

candelabre 19

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI