Puterea lemnului: Proiecte superbe realizate din simple bucati de lemn

0
10367
puterea lemnului

Puterea lemnului: Proiecte superbe realizate din simple bucati de lemn

Puterea lemnului este uimitoare. Din mici bucati de lemn poti sa realizezi proiecte superbe, utile si ideale pentru orice incapere din gospodaria ta.


Descopera cum cateva bucati din lemn pe care le credeai nefolositoare te pot ajuta sa realizezi proiecte utile, dar si frumoase pentru gospodaria ta. De exemplu, cu un simplu bat din lemn poti sa realizezi un suport pentru hartia din baie sau pentru prosoapele de bucatarie.

Lemnul este un material care te duce cu gandul la natura. Fie ca vorbim de cabanute amenajate in stil rustic sau de apartamente moderne, dar cu influente vintage, toate acestea ofera gospodariei un ambient aparte.

Dulapuri realizate din lemn

Pentru a te bucura in totalitate de frumusetea lemnului, alege sa construiesti sertare, dulapuri si alte corpuri de mobilier din lemn si sa ii pastrezi culoarea. In acest fel, textura va fi mai vizibila, iar culoarea naturala a lemnului va oferi casei tale acel ambient placut, familiar.


Suporturi pentru lumanari din lemn

Lumanarile parfumate au nevoie de un suport aparte. In acest fel, ambientul creat in camera va fi unul cu totul si cu totul special. Creeaza suporturi din diferite bucati din lemn, inspirandu-te din proiectele pe care ti le-am pregatit astazi.

Forma, dimensiunea, toate acestea pot fi personalizate, mai ales atunci cand optezi pentru suporturi din lemn realizate chiar de tine.

Descopera puterea lemnului in decorul casei tale

Fie ca vorbim de suporturi pentru lumanari sau diferite decoratiuni pentru casa, lemnul are puterea de a se potrivi in orice spatiu. Este un material diferit, rezistent si potrivit pentru o multime de proiecte utile si frumoase.


De la piese de mobilier, la decoratiuni, suporturi pentru flori, dar si foisoare si terase, toate pot fi realizate doar din lemn. Poti opta chiar si pentru a construi o casa din lemn, o cabanuta de vacanta care sa fie potrivita pentru tine si familia ta.

sursa foto: Pinterest