Rafturi din lemn – 14 solutii simple si elegante

0
8688

Rafturi din lemn – 14 solutii simple si elegante

In ziua de astazi marea majoritate a oamenilor prefera amenajari interioare cat mai simple si mai cochete, multi renuntand la clasicele corpuri de mobila depasite din punct de vedere al design-ului. Altii aleg doar cateva rafturi pe care sa aseze mici obiecte decorative. Si bine fac. Din acest motiv ne-am gandit si noi sa va oferim cateva idei de rafturi din lemn, atat pentru a incarca un perete gol cat si pentru a-l infrumuseta.


Unele rafturi au fost concepute pe principiul puzzle-urilor. Interesanta ideea de a schimba locul unei piese in cadrul aceluiasi corp de mobila, obtinand astfel o alta vedere de ansamblu.

Altele sunt interesante tocmai datorita formei deosebite si exemplificam acest lucru prin cateva imagini alese special pentru voi.

Si rafturile portabile au farmecul si utilitatea lor. Schimbandu-le locul in permanenta nu riscam sa fim plictisiti de acelasi aranjament interior.


Prin urmare daca esti adeptul unui stil simplu dar si elegant deopotriva, te poti inspira din ideile de astazi de a folosi rafturile din lemn pentru a incarca un perete gol si de ce nu de a expune diverse obiecte decorative sau decoratiuni de sezon.

rafturi din lemn 1

rafturi din lemn 2

rafturi din lemn 3

rafturi din lemn 4

rafturi din lemn 5

rafturi din lemn 6

rafturi din lemn 7

rafturi din lemn 8

rafturi din lemn 9

rafturi din lemn 10

rafturi din lemn 11

rafturi din lemn 12

rafturi din lemn 13

rafturi din lemn 14

via