12 idei utile pentru a transforma lucrurile vechi in obiecte folositoare

12 idei utile pentru a transforma lucrurile vechi in obiecte folositoare

Atunci cand spuneti lucruri vechi va ganditi la lucrurile pe care le aveti intr-un colt de curte, intr-o debara, in beci sau intr-un garaj. Va intrebati la un moment dat de ce le mai tineti si primul gand este acela de a le arunca. Asa este? Ei bine astazi va prezentam idei de a le transforma in lucruri utile. Daca v-am starnit interesul,  va spunem noi in articolul de astazi ce puteti face cu astfel de obiecte pe care nu le mai considerati a va fi de vreun folos.


Stabiliti in primul rand obiectele pe care vreti sa le transformati. In imaginile de astazi o sa vedeti cum poate fi transformata o palnie veche intr-un ghiveci pentru flori. Aveti carcase de telefoane vechi? Nu le aruncati. Puteti sa le folositi tot ca un ghiveci pentru o floare anume.

Aveti o minge care s-a spart si nu mai poate fi folosita in nici un fel? Poate deveni un frumos ghiveci agatator in gradina voastra.

Cine mai foloseste dischete pentru calculator in ziua de astazi? Le aveti uitate in vreun sertar? Priviti in articolul de astazi ce puteti face cu ele.


V-am convins? Atunci…spor sa aveti!

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI