19 idei pentru a avea un brad magnific de Sarbatoarea Craciunului

0
30439

19 idei pentru a avea un brad magnific de Sarbatoarea Craciunului

Mai sunt 21 de zile pana la Craciun si deja am intrat in febra pregatirilor. Acum, ca si orasele s-au impodobit de Sarbatoare, s-au aprins luminitile si brazii fastuosi, mai ramane sa ne apucam si noi de impodobit propriul brad. Cu siguranta nu vreti sa arate la fel ca anul trecut sau ca in alti ani, de aceea am facut o selectie cu 19 idei de brazi impodobiti intr-un mod cu totul special, care or sa va placa, cu siguranta.


Fie ca mergeti pe decoratiuni monocrome sau multicolore, nu are importanta, ci modul in care reusiti sa dati un aspect unic bradului conteaza. Aspectul unic poate fi obtinut cu ajutorul unor panglici personalizate sau, de ce nu, chiar cu cateva jucarii de plus, strategic amplasate pe brad. Vedeti mai jos un brad cu 2 ursi care se catara in varf, acela sigur va face deliciul invitatilor.

Va lasam sa va uitati la ideile de mai jos, noi aproape ca am ramas si noi fara cuvinte privind acesti minunati brazi impodobiti pentru Sarbatoarea Craciunului. Sunt cu adevarat foarte frumosi, trebuie sa recunoastem.

Va lasam sa-i admirati si, de ce nu, sa va inspirati din imaginile de mai jos!


1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

sursa foto