26 Metode pentru a realiza corpuri de iluminat inspirationale

26 Metode pentru a realiza corpuri de iluminat inspirationale

Iluminatul este un factor important de care trebuie sa tinem cont in orice incapere. Fie ca ai nevoie de idei sau sfaturi noi, te invitam sa arunci o privire peste urmatorul articol, de unde speram ca te vei putea inspira si vei putea trage concluziile de care ai nevoie, in functie de proiectele pe care vrei sa le pui in aplicare.


Daca ai de gand sa faci cateva imbunatatiri in incaperile din casa ta, poti incerca sa realizezi corpuri de iluminat de tip Do It Yourself. Din doar cateva obiecte reciclate sau din obiecte vechi pe care nu le mai folosesti in scopul pentru care au fost create (cutii de conserve, ziare vechi, borcane, linguri, etc.) poti realiza obiecte superbe de iluminat.

Nu aveti inspiratie?

Inainte de a incepe realizarea propriu-zisa a obiectelor de iluminat, trebuie sa faceti un mic plan: pentru ce voi folosi aceste obiecte de iluminat?

Orice incapere are rolul ei, iar orice lumina din camera trebuie sa fie diferite de lumina din alta camera. Intr-o baie, lumina trebuie sa poata fi ajustata, astfel incat sa fie difuza ori puternica, pentru diminetile in care vrem sa fim activi si sa ne trezim mai repede. Intr-o bucatarie, lumina trebuie sa fie puternica pentru a ne putea desfasura activitatile, indiferent ca este zi sau seara tarziu.


 

corpuri-de-iluminat-inspirationale-2

corpuri-de-iluminat-inspirationale-3

corpuri-de-iluminat-inspirationale-4

Realizarea obiectelor de iluminat pentru o casa de vacanta

Daca sunteti printre norocosii care detin o mica cabanuta la munte pentru weekend-urile libere, va sfatuim sa investiti bani in ceea ce este strict necesar si sa realizati manual obiectele de decor, cat si diferitele ornamente.

Intr-o casa de vacanta, mai ales daca aceasta este pozitionata la munte, trebuie sa avem cateva lucruri absolut necesare, care sa ne faca un concediu placut si linistit. Asigurati-va ca aveti un astfel de generator de curent pentru a nu fi nevoiti sa stati pe intuneric sau fara curent electric atunci cand se intampla sa fie pana de curent.

Aceste surse independente sunt portabile, pornirea este electrica pe baza de baterie, cat si la sfoara si sunt foarte utile in orice locuinta.


corpuri-de-iluminat-inspirationale-5

corpuri-de-iluminat-inspirationale-6

corpuri-de-iluminat-inspirationale-7

Lucruri de care trebuie sa tinem cont

Cand realizam corpurile de iluminat, trebuie sa tinem cont atat de utilitatea lor, cat si de frumusete. Daca dorim sa scoata in evidenta anumite spatii din casa, vom dori sa fie colorate, dar si simple, mari, dar si finute si sa aiba puterea de a lumina o intreaga incepere.

corpuri-de-iluminat-inspirationale-8

corpuri-de-iluminat-inspirationale-9

corpuri-de-iluminat-inspirationale-10

corpuri-de-iluminat-inspirationale-11

corpuri-de-iluminat-inspirationale-12

corpuri-de-iluminat-inspirationale-13

corpuri-de-iluminat-inspirationale-14

corpuri-de-iluminat-inspirationale-15

corpuri-de-iluminat-inspirationale-16

corpuri-de-iluminat-inspirationale-17

corpuri-de-iluminat-inspirationale-18

corpuri-de-iluminat-inspirationale-19

corpuri-de-iluminat-inspirationale-20

corpuri-de-iluminat-inspirationale-21 corpuri-de-iluminat-inspirationale-22 corpuri-de-iluminat-inspirationale-23

corpuri-de-iluminat-inspirationale-24

corpuri-de-iluminat-inspirationale-25

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI