Intrebuintari benefice si eficiente ale uleiului de cocos – Sfaturi utile

Intrebuintari benefice si eficiente ale uleiului de cocos – Sfaturi utile

Descopera o multime de intrebuintari benefice ale uleiului de cocos, intrebuintari de care potisa te bucuri si tu.


Asa cum iti povesteam ca te poti bucura de intrebuintarile zatului de cafea, bicarbonatului de sodiu sau de intrebuintarile benefice ale banalului ingredient din bucatarie: sarea, asa te poti bucura si de proprietatile benefice ale uleiului de cocos.

Uleiul de cocos este foarte nutritiv, benefic in orice casa si are o multime de intrebuintari si beneficii pentru sanatatea organismului tau. Este recomandat atat persoanelor care vor sa slabeasca, cat si persoanelor care fac sport in mod regulat.

Ideal pentru podoaba noastra capilara

Uleiul de cocos este benefic pentru parul nostru, fiind un bun aliat impotriva caderii parului, dar si pentru ca ii ofera stralucire.


Inlocuitor excelent al laptelui de origine animala

Laptele de cocos poate fi un excelent inlocuitor al laptelui de origine animala. De aceea, este ideal pentru cei ce sunt alergici la lactate, dar si pentru vegani.

Mai mult decat atat, laptele de cocos contine fier si este ideal pentru anemici. Beneficiile sale pentru sanatate sunt numeroase, asa ca nu trebuie sa te temi in a il introduce in dieta ta zilnica.

Intareste sistemul imunitar

Laptele de cocos contine vitamina C, vitamina care ajuta la intarirea sistemului imunitar. De aceea, este recomandat ca laptele sa fie consumat in orice perioada a anului, fiind sanatos.


Previne si reduce ulcerul

Daca suferi de ulcer la stomac, laptele de cocos previne si poate sa reduca ulcerul. Poti sa il bei ca atare, il poti introduce in cafea sau poti sa il inlocuiesti in diferite retete de prajituri.

De asemenea, poti bea laptele de cocos si dimineata, cu cerealele preferate. Este sanatos si are o multime de beneficii asupra sanatatii tale.

uleiului de cocos

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI