Obiecte decorative din fire de ata – idei care ne-au cucerit pe loc!

Obiecte decorative din fire de ata – idei care ne-au cucerit pe loc!

Despre obiecte decorative din fire de ata am mai vorbit si in alte articole de-ale noastre, dar nu strica niciodata sa aflati idei noi despre astfel de indeletniciri placute.


Asadar daca nu v-ati decis ce sa faceti in timpul vostru liber si pentru ca vremea sufocanta de afara va tine mai mult in casa, va ajutam noi cu idei in articolul de astazi.

Arta firului de ata, pentru ca asa se numeste proiectul de astazi, va ofera posibilitatea sa realizati obiecte decorative minunate. Si puteti face asta foarte simplu cu ajutorul unor fire de ata de diverse culori, un placaj si cateva cuie, mai ales ca v-am pregatit si imagini din care sa va inspirati, dar si tutorial care va arata pasii pe care trebuie sa-i urmati.

Poate intr-o prima faza vi se par putin mai complicate, insa nu trebuie sa abandonati ideea. Pe masura ce deprindeti tehnica, vi se vor parea usoare.


Intr-una din imagini veti gasi un dispozitiv, rudimentar ce-i drept, confectionat dintr-un pix cu care veti putea infasura mult mai repede firul de ata.

De aceea daca vreti sa va consumati timpul facand lucruri deosebite, va invitam sa va inspirati din articolul de astazi in care gasiti idei de a realiza obiecte decorative minunate din fire de ata.

obiecte decorative 1

obiecte decorative 2

obiecte decorative 3

obiecte decorative 4

obiecte decorative 5

obiecte decorative 6

obiecte decorative 7

obiecte decorative 8

obiecte decorative 9

obiecte decorative 10

obiecte decorative 11

obiecte decorative 12

obiecte decorative 13

obiecte decorative 14

obiecte decorative 15

obiecte decorative 16

obiecte decorative 17

obiecte decorative 18

via


 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI