Colaje fantastice cu ornamente ideale pentru o curte spectaculoasa

Colaje fantastice cu ornamente ideale pentru o curte spectaculoasa

Ti-am pregatit o galerie foto ce contine numai colaje fantastice cu ornamente pe care sa le transpui in curtea casei tale. Sunt realizate din piatra naturala, lemn, obiecte reciclate precum paleti, dar si din multe alte materiale.


Potrivite pentru orice gospodarie, aceste proiecte iti vor atrage atentia, cu siguranta. Pot sa infrumuseteze orice curte micuta, indiferent de potentialul pe care il are. De aceea, te sfatuim sa le incluzi si tu in decorul casei tale.

Cei ce locuiesc la curte se pot bucura de o multime de avantaje. De la timpul petrecut in aer liber pana la plantarea de legume, fructe si flori in gospodaria ta, toate aceste avantaje ne bucura sufletul si sunt si benefice pentru sanatatea noastra. Oricand doresti poti face un gratar aici, insa poti si sa realizezi proiecte de bricolaj.

Ornamente pentru curte realizate din lemn

Lemnul este un material extrem de popular atat in randul constructiilor, cat si atunci cand vine vorba de piese de mobilier sau ornamente. Din lemn poti realiza o multime de decoratiuni frumoase pentru curtea casei tale. De la suporturi pentru flori pana la bancute frumoase sau delimitatoare de gradina.


Poti folosi lemn reciclat, obtinut din lucrurile tale vechi, insa poti alege si sa construiesti de la zero ornamente din bucati de lemn.

Intretinerea lemnului

Pentru a fi rezistent pe termen lung, lemnul este un material ce are nevoie de lucrari de intretinere in fiecare an. Poti alege sa vopsesti ornamentele din lemn cu lac, insa poti opta si pentru vopsea colorata. In acest fel, vei impiedica putrezirea lemnului, insa vei pastra si un aspect fresh al ornamentelor din curtea ta.

Lemnul se poate transforma intr-o multime de ornamente frumoase pentru curtea ta.


Aranjamente florale in ghivece mari care dau gradinii culoare

Alege piatra naturala ca material principal in curtea ta

Piatra naturala este un alt material de care ai nevoie pentru a realiza decoratiuni rezistente. Spre deosebire de lemn, piatra nu are nevoie de intretinere periodica. Acest material este folosit in constructii mari, dar si in realizarea decoratiunilor pentru casa ta. De aceea, te sfatuim sa alegi achizitionarea pietrei naturale si pentru decoratiunile de interior. Un intreg perete de accent poate fi decorat cu piatra naturala pentru a te bucura de frumusetea acestui material.

In ceea ce priveste ornamentele din curte, piatra naturala poate fi transpusa in realizarea aleilor, garduletelor, dar si in realizarea portilor. Pentru garduri cu piatra naturala realizate chiar de tine alege plasa care sa le tina fixe.
Inspira-te si din galeria foto din acest articol.

Gradini micute ce pot fi transformate intr-o oaza de relaxare

Gradina colorata, magica, spectaculoasa, realizata cu ornamente Do It Yourself

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI