Decoratiuni din crengi uscate – Idei indraznete care ne pun imaginatia la incercare

Decoratiuni din crengi uscate – Idei indraznete care ne pun imaginatia la incercare

Ca sa folosim o expresie ceva mai plastica, trebuie sa va spunem ca un ochi care nu priveste cu partea artistica cel mai probabil va intelege din aceste idei de decoratiuni ca sunt doar niste crengi uscate si nimic mai mult, si sunt niste ornamente care nu-si au locul pe peretii locuintei. Nu la fel putem spune despre o persoana mai nonconformista si mai indrazneata in ceea ce priveste ideile de decoratiuni inedite. Asadar daca iti plac decoratiunile din lemn si vezi in ele o idee geniala de a crea decoruri inedite in casa, iata ce ti-am pregatit aici.


Dar pentru ca avem o multime de idei, propunem sa trecem direct la subiect si sa urmarim prin intermediul imaginilor de mai jos cum niste crengi uscate pot fi transformate intr-un cuier decorativ, spre exemplu, cuier care poate fi pozitionat intr-un hol spatios. Iar daca veti dori sa stiti si parerea noastra, va vom spune ca un astfel de accesoriu pare destul de interesant intr-o incapere de genul acesta.

decoratiuni decoratiuni decoratiuni decoratiuni

O alta serie de decoratiuni inedite o reprezinta si aceste veioze de perete, confectionate din crengi, veioze care aduc fara doar si poate naturalul in designul incaperii. Si aici avem cateva exemple pentru a va inspira din ele. Iata!

Ai niste rame din lemn si nu stii ce sa faci cu ele? Priveste ce ornamente deosebite poti face cu ajutorul crengilor, punandu-ti in acest fel imaginatia la incercare.


Pastram amintirea sarbatorilor in casa cu aceste idei de decoratiuni sub forma de paravane luminoase, decoratiuni la realizarea carora s-au folosit tot crengile uscate. Priveste!

Si am ajuns si la un ornament interesant, acolo unde imaginatia si-a spus cuvantul, respectiv la o masa decorativa, realizata exclusiv din crengi uscate. Priviti!

Si cuierul despre care v-am vorbit la inceput!


sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI