Preferati usile de calitate si de stil modern sau clasic, de la Special Doors. Iata de ce

Preferati usile de calitate si de stil modern sau clasic, de la Special Doors. Iata de ce

Atunci cand alegeti usile casei va ganditi la un cumul de aspecte, atat estetice, cat si functionale. Usa trebuie sa fie potrivita ca dimensiune si stil. O alegere care va influenta negresit estetica intregului decor. De vreme ce o astfel de alegere nu o veti face cu o prea mare frecventa tineti cont de calitatea acestor produse. Iar Special Doors va ajuta. Acest furnizor pune la dispozitie o gama larga de usi de interior si cele de exterior metalice.


Selectia de usi este una generoasa. Acestea vin la pachet cu accesoriile necesare pentru montaj si pot fi imediat disponibile. In cazul in care stocul nu ar fi disponibil pentru moment, veti astepta ceva mai mult pana cand furnizorul ia contact cu producatorii. Insa merita asteptarea, mai ales ca vorbim de usi cu un design deosebit – stil clasic sau modern, din lemn sau chiar si cele din sticla printata.

Usile casei, o altfel de definitie

Usile sunt negresit prima impresie pe care ne-o cream atunci cand ajungem la o locatie. Cum de cele mai multe ori vorbim despre culori pamantii preferate, nuante maronii sau tonuri de negru este destul de usor sa va cufundati in banal. Asadar compensati cu un model atipic. Designul va contribui la un aspect unic, cu care sa va faceti remarcati. Caci in fond asta ne dorim cu totii, nu-i asa? Sa iesim din anonimat.

Vezi pe site-ul Special Doors colectiile de usi disponibile. Acestea creeaza acea bariera de intimitate de care avem nevoie, contribuie la izolatia fonica si termica. Asteptarile sunt insa mai mari de atat. Ne dorim ca usa, o data ce se inchide in urma noastra, sa fie o completare perfecta intr-o incapere. Un soi de next level al designului usilor este cel al usilor din sticla printata. Acestea creeaza un asa-zis portal catre o altfel de lume. Au toata suprafata imprimata cu o imagine, cu motive florale sau chiar un peisaj urban. Este usa care te duce cu gandul departe.


Efectul optic al acestor usi este de neegalat. Si daca va ganditi la calitatea acestora, trebuie spus ca sunt fabricate printr-un proces special de calire. Adica nu au acelasi risc de a se sparge la fel ca in cazul sticlei simple. Iar daca chiar s-ar sparge, sub efectul unui soc mecanic extraordinar, nu se imprastie in cioburi mici.

Usile, alese la pachet cu parchetul

Acest magazin online cu usi de calitate vine cu avantajul de a va inspira si in ceea ce priveste pardoseala potrivita. Un magazin online cu parchet laminat totodata, care va aduce astfel o maniera practica prin care sa bifati aceste aspecte legate de amenajare.

Atunci cand usile sunt schimbate ar fi bine si ca pardoseala sa fie schimbata. De altfel cele doua trebuie sa se imbine perfect si in functie de anumite detalii determinati si dimensiunile necesare – pe cat de gros este parchetul, conteaza cand alegeti inaltimea usii, spre exemplu.


Din ratiuni practice veti aprecia sa puteti gasi din acelasi loc atat parchetul, cat si usile care sa se potriveasca perfect in incaperi. Grosimi potrivite, de 8 sau de 12 mm si o gama variata la capitolul cromatic sunt optiunile tipurilor de parchet, regasite in stocul disponibil de la Special Doors.

Acestea pot fi comandate si online si platite de asemenea online. Viata este prea scurta incat sa facem alegeri limitate. Preferati usile care au impact in decor si nu cele banale, simple. Special Doors vine sa va inspire in acest sens. Catalogul de produse este disponibil in pagina oficiala.

Contact:
comenzi@specialdoors.ro
0728.476.634


 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI