Decorarea unui dormitor micuț, elegant, confortabil și primitor

Decorarea unui dormitor micuț, elegant, confortabil și primitor

Un dormitor micuț nu trebuie să fie și plictisitor. Dormitorul este acea încăpere din casa ta unde te relaxezi după o zi lungă la serviciu. Acesta trebuie să fie decorat atât pentru plăcerea vizuală, dar și pentru avea suficient spațiu de relaxare și odihnă aici.


În ceea ce privește designul, dormitorul trebuie să se potrivească cu gusturile tale. De asemenea, încearcă să nu încarci prea mult încăperea cu multe ornamente și decorațiuni. Minimul de mobilă necesar, lumina care să fie împrăștiată în întreaga cameră, dar și câteva decorațiuni vor face ca încăperea să fie cat mai elegantă, dar și simplă.

Nu uita de corpurile de iluminat

În orice încăpere este important să poziționezi corpuri de iluminat astfel încât acestea să îți fie de folos. Într-un dormitor, corpurile de iluminat te vor ajuta atât în întreaga cameră, dacă sunt poziționate pe tavan.

De asemenea, ai nevoie de lumină poziționată pe noptieră, ideală pentru citit. Mai mult decât atât, poți opta și pentru un corp de iluminat poziționați pe un picior înalt, perfect pentru decorațiuni sau pentru un fotoliu.


Folosește lenjerii de pat colorate pentru un dormitor micuț elegant

Vei fi surprins de cât de mult schimbă decorul o lenjerie de pat. Când vrei un plus de culoare și legat în dormitorul tău, folosește o lenjerie de pat colorată, dar și calitativă. Aceasta poate să transforme întreg design-ul și să aducă o pată de culoare în încăperea ta.

De asemenea, lenjeriile de pat pot să fac și încăperea să pară mai elegantă sau mai aerisită, dacă folosești nuanțe deschise la culoare.

Dormitoare amenajate elegant, cu detalii de lux, absolut superbe

Depozitarea in dormitoare mici – Metode excelente pentru pastrarea lucrurilor

Dormitoare amenajate în mansardă care te vor face să vrei să te muți acolo

Dormitoare amenajate în mansardă care te vor face să vrei să te muți acolo

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI