Cum transpunem lemnul in design-ul interior – Idei superbe

Cum transpunem lemnul in design-ul interior – Idei superbe

Lemnul este o varianta eleganta pentru a aduce caldura in designul interior al casei tale. Indiferent ca vorbim despre apartament sau despre o casa la curte, lemnul reprezinta un decor elegant, cu bun-gust, o adevarata definitie a rafinamentului.


In articolul de mai jos ti-am pregatit mai multe idei pentru a-l transpune in interiorul casei tale. De la mobilier, la decoratiuni, corpuri de iluminat sau constructii solide, este aproape imposibil sa nu iubesti acest material superb.

Vestea buna este ca lemnul poate fi combinat cu o multime de finisaje, astfel ca nu trebuie sa-ti faci griji in legatura cu aspectul sau designul casei tale. Lemnul se potriveste atat intr-un apartament minimalist, cat si intr-o casa rustica, dar si intr-un design vintage.

Lemnul combinat cu piatra naturala

Fiind doua materiale luate din natura, ele se potrivesc daca sunt combinate. Piatra naturala poate fi pozitionata atat pe un perete complet, cat si pe o insula de bucatarie, de exemplu. Lemnul prelucrat sau nefinisat se potriveste de minune intr-o incapere unde ai si piatra naturala.


Aceste doua materiale ofera un aer cald, primitor, fermecator in orice incapere din casa ta. Mai mult decat atat, partea buna la aceste doua materiale este ca ele traiesc vesnic. Indiferent de cum se schimba trendurile in materie de design interior, atat lemnul, cat si piatra naturala vor fi mereu la moda.

Lemnul in design-ul interior ca si decor rustic

Intr-o casa unde ai optat pentru decor rustic, lemnul se potriveste de minune. Ppteaza pentru grinzi din lemn sau pentru o varietate de decoratiuni interioare cu lemn si vei obtine un design rustic absolut superb.

Poti opta chiar si pentru a construi un perete delimitator din lemn pentru a optimiza spatiile micute. Un astfel de separator din lemn este o structura care te va ajuta sa separi cu succes orice spatiu.


Inspira-te si din pozele de mai jos pentru a adauga lemnul in design-ul interior al casei tale.

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI