Aranjamente cu flori spectaculoase in toata gospodaria ta

Aranjamente cu flori spectaculoase in toata gospodaria ta

Cucereste prin flori superbe si prin aranjamente cu flori spectaculoase pozitionate prin toata curtea, in gradina, dar si pe terasa casei tale.


Descopera chiar aici secretele unei hortensii superbe, deosebit de colorate, iar in articolul de aici poti sa vezi cum sa provoci inflorirea hortensiilor pentru a crea un spectacol din nuante superbe.

Aranjamente cu flori pot fi pozitionate in orice tip de gospodarie, indiferent ca vorbim de un spatiu modern sau de o gospodarie rustica.

Aranjamente cu lucruri refolosite

Lucrurile vechi pot fi transformate in suporturi noi pentru florile tale. De exemplu, un scaun cu aspect vintage poate fi folosit pe post de suport pentru un ghiveci superb de flori.


Daca iti place scaunul exact asa cum arata, il poti pastra pentru a ii pune in evidenta adevarata valoare. De asemenea, ai si optiunea de a il vopsi in ce nuante doresti pentru a pastra materialul si pentru a te bucura de un look nou.

Alege plantele cataratoare

Plantele cataratoare precum trandafiri sau glicina pot fi flori absolut superbe pentru a iti decora gospodaria. Ele se potrivesc atat pe o terasa, dar si intr-un foisor sau pe balconul tau, daca locuiesti in apartament.

Nu uita sa combini culorile

Culorile diferite pot fi combinate in orice mod vrei tu. Poti alege chiar si combinatia clasica de flori albe si flori negre pentru a iesi din comun cu decoratiunile realizate din flori. Petuniile sunt flori frumoase ce se regasesc atat in nuante de alb pur, cat si intr-o nuanta superba de negru.


Nu doar aranjamentele cu flori iti aduc bucurie, dar si ingrijirea acestora este o activitate ce te scoate din rutina de zi cu zi si iti aduce un zambet pe buze.

Ingrijire Azalee, o floare de un roz deosebit de frumos, o planta ce cucereste

Valuri de flori fabuloase ce te duc cu gandul la marea albastra

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI