Proiecte interesante din pet-uri de plastic – la scara macro de data aceasta

Proiecte interesante din pet-uri de plastic – la scara macro de data aceasta

Proiectele din pet-urile de plastic pe care vi le-am prezentat pana acum, au fost dintre cele mai usoare.Si veti vedea imediat de ce am facut aceasta afirmatie.


Nu ne-am fi gandit vreodata ca pot fi realizate astfel de lucruri si aproape ca nu stim ce cuvant sa folosim pentru a va face sa intelegeti despre ce e vorba. Ideea e ca din pet-uri de plastic se pot realiza si proiecte interesante, la scara macro de data aceasta. Fara indoiala ca cei care le-au realizat si-au folosit toata imaginatia si au dorit sa atraga atentia privitorilor cu orice pret. Si chiar au reusit. Insa trebuie sa va spunem ca sunt foarte frumoase.

Insa nu toate proiectele de astazi fac parte din categoria celor greu de realizat, prin urmare daca aveti imaginatie si dispuneti de timpul necesar, iata cateva idei de reciclare a pet-urilor din plastic. Ce puteti face din ele? Ce ziceti de faptul ca poate fi separata o incapere cu ajutorul unui perete realizat suta la suta din pet-uri de plastic sau chiar o copertina pentru masina.

Nu va mai tinem de vorba si va lasam sa urmariti proiectele din acest articol. Bineinteles ca puteti sa va exprimati parerea la rubrica de comentarii a paginii Do It Yourself.


pet-uri din plastic 2

pet-uri din plastic 3

pet-uri de plastic 4

pet-uri de plastic 5

pet-uri de plastic 8

pet-uri de plastic 9

pet-uri de plastic 1

via

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI