Obiecte decorative din busteni si bucati de lemn – Idei DIY

Obiecte decorative din busteni si bucati de lemn – Idei DIY

Pentru a crea obiecte decorative ca cele din articolul de astazi e nevoie de ceva timp si indemanare. Par mai potrivite pentru a crea un mediu cat mai rustic intr-o locuinta de la tara sau intr-o cabana in varf de munte decat intr-un apartament de la bloc, insa unele din ele merg  si intr-o locuinta de la oras. De aceea daca va place natura si vreti s-o aduceti la voi acasa, iata ce obiecte decorative puteti realiza din busteni sau din bucati de lemn.


Ce ziceti de un suport pentru o vaza de flori realizat dintr-un bustean taiat oblic pe care sa-l agatati de perete?  Iar pentru asta nu aveti nevoie decat de materia prima, adica un bustean pe care il puteti lua si din magazia cu lemne a bunicilor care locuiesc la tara. Slefuit si dat cu putin lac va deveni un obiect decorativ destul de interesant pentru un hol sa zicem.

Suportul pentru sticlele de vin necesita ceva munca, dar daca veti avea rabdare si timpul necesar sa-l terminati, cu siguranta va atrage toate privirile atunci cand va vor vizita prietenii.

Daca nu ne credeti, priviti imaginile.  Asa ca nu dati inapoi de la aceste proiecte, putin mai greu de realizat, dar foarte frumoase.


obiecte decorative

obiecte decorative

obiecte decorative

obiecte decorative

obiecte decorative

obiecte decorative

15

16

17

18

22

23

1

2

4

5

6

7

8

via

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI