Amenajarea unei bucatarii moderne – Sfaturi si idei pentru o bucatarie multifunctionala

Amenajarea unei bucatarii moderne – Sfaturi si idei pentru o bucatarie multifunctionala

Bucataria este locul in care iti petreci o mare parte din timp, indiferent ca gatesti sau iti petreci aici timp alaturi de familia ta sau de musafiri.


De cele mai multe ori, persoanele care stau la apartament se confrunta cu problema unui spatiu micut. Bucatariile sunt inguste sau micute, iar acest lucru reprezinta pentru fiecare dintre noi o provocare.

Astazi, ne-am gandit sa iti aratam cum poti sa amenajezi o bucatarie mica, dar moderna, astfel incat sa te bucuri de un spatiu multifunctional.

Mobila potrivita pentru spatiul disponibil

Bucatarii inguste

O bucatarie ingusta inseamna o bucatarie ce iti va da batai de cap. Pentru a economisi loc, dar si pentru ca incaperea sa nu para foarte inghestuita, alege sa profiti si de spatiul de deasupra aragazului pentru a depozita instrumentele pe care le folosesti cel mai des.


Alege mobilier deschis la culoare, cu multiple spatii de depozitare care sa iti permita sa organizezi eficient toate lucrurile pe care le ai.

Bucatarii pe colt

Bucataria pe colt nu iti ofera foarte mult spatiu pentru a te desfasura. Alege strict piese de mobilier necesare pentru a depozita cateva lucruri, dar opteaza pentru o chiuveta mare si un spatiu suficient de mare pe blat pentru a putea gati.

Bucatarie in balcon

Bucataria amenajata in balcon trebuie sa fie micuta, iar spatiul de acolo sa iti permita sa te misti si sa poti gati usor. Dulapurile pentru depozitare pot fi pozitionate in bucataria propriu-zisa, iar pentru bucataria din balcon poti alege o mica masa pliabila pentru a gati sau pentru a lua o gustare rapida.


Pentru a economisi spatiu, alege astfel de plite incorporabile practice si ideale pentru orice gospodarie.

Bucatarie open-space

Bucataria realizata intr-un spatiu comun cu living room-ul nu iti permite sa gatesti foarte multe alimente prajite, ceea ce poate fi chiar un lucru bun pentru sanatatea ta si a familiei tale.

In ceea ce priveste mobila, aici poti sa iti alegi piese de mobilier care sa umple spatiul deoarece o incapere amenajata open-space iti da impresia unei case mare, incapatoare. Pentru delimitarea vizuala a celor doua incaperi alege tipuri diferite de pardoseala, dar si palete de culori diferite pentru cele doua camere din casa ta.


Intr-un astfel de spatiu open-space poti pozitiona si un astfel de congelator vertical. Acestea sunt solutia ideala pentru familiile mari, ce au nevoie de mai mult spatiu de congelare. Au pana la 6 compartimente pentru ca tu sa poti sa iti organizezi spatiul exact asa cum iti doresti.

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI