Magia suporturilor din lemn pentru florile tale – Idei ornamente superbe

Magia suporturilor din lemn pentru florile tale – Idei ornamente superbe

Florile tale merita cele mai frumoase suporturi. Iata cum le poti planta in astfel de ghivece din lemn superbe, ce iti vor schimba design-ul curtii.


Un suport din lemn pentru florile tale este pe cat de frumos, pe atat de rezistent. Florile naturale, colorate, vor arata foarte bine in suporturi realizate din lemn, mai ales atunci cand este vorba de lemn

Suport din lemn pentru o mini-gradina verticala

O mini-gradina verticala este ideala pentru spatiile mici. Aceasta poate fi pozitionata atat pe terasa, in curte, sau chiar in casa, in balcon. In functie de numarul ghivecelor pe care vrei sa le pozitionezi aici, alegi un suport mai inalt sau mai micut.

Pentru curtea ta, un suport din lemn poate fi alegerea perfecta. Poti opta pentru gradini verticale realizate din paleti din lemn sau dintr-o bucata de lemn rezistenta.


Scobeste un bustean pentru a iti construi un ghiveci pentru florile tale

Daca iti place design-ul rustic, scobirea unui bustean poate fi o modalitate ideala pentru a introduce acest tip de design in amenajarea curtii tale. Poti planta florile direct aici, fara sa mai fie nevoie sa pozitionezi inauntrul busteanului un alt ghiveci.

Opteaza pentru flori colorate sau pentru plante verzi. De asemenea, daca doresti, poti alege si plante aromatice pentru gospodaria ta. Aceastea sunt ideale daca vrei sa ai menta proaspata pentru limonada, busuioc pentru a prepara paste sau oregano pentru carnea gatita.

Amenajarea florilor langa copacul uscat

Cu totii avem in gospodaria noastra acel copac batran, copac de care ne leaga multe amintiri. Atunci cand nu vrei sa il tai, dar stii ca nu il mai poti readuce la viata, poti sa il transformi intr-o amintire placuta.


Daca ai un copac uscat in curtea ta, curata-l si foloseste-l pe post de suport pentru florile tale. Transforma-l intr-un suport pentru ghivece si fii pregatit sa iti amenajezi in gradina ta propria oaza de relaxare. Florile iti aduc un zambet pe buze si sunt perfecte pentru cei ce iubesc sa aiba grija de ele.

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI