Alternative absolut superbe pentru bradul de Crăciun în casele mici

Alternative absolut superbe pentru bradul de Crăciun în casele mici

În casele mici sau în spații în care bradul de Crăciun ar putea părea copleșitor, există o mulțime de alternative ingenioase și frumoase care aduc spiritul sărbătorilor într-un mod unic.


De la idei creative la soluții minimaliste, iată câteva opțiuni superbe pentru cei care nu au loc pentru un brad de Crăciun tradițional:

Brad de perete cu decorațiuni

O variantă de efect este să decorezi un perete cu o siluetă de brad de Crăciun. Poți folosi luminile de sărbătoare, globulețe și ornamente să completeze forma bradului.

Acesta poate fi realizat cu ajutorul unui adeziv special de perete sau chiar cu bandă decorativă.


Crearea unui brad din ramuri de iederă

Utilizează ramuri de iederă sau alte plante decorative pentru a crea un brad de Crăciun pe perete. Prinde-le cu sfoară sau panglici pentru a obține forma dorită și adaugă globulețe sau ornamente.

Brad în miniatură într-o ghiveci cu nisip decorativ

Un brad de Crăciun în miniatură plasat într-un ghiveci cu nisip decorativ poate aduce atmosfera sărbătorilor într-un mod delicat. Adaugă luminițe sclipitoare și câteva globulețe pentru un aspect festiv.

Brad de lumină pe perete

Cu ajutorul luminilor sclipitoare LED, poți crea o siluetă de brad pe perete. Alege o formă abstractă sau folosește o sârmă cu LED-uri în formă de brad. Este o opțiune modernă și plină de farmec.


Brad suspendat din filament luminos

Un brad suspendat din filament luminos este o alternativă uimitoare. Poți crea o siluetă subțire și elegantă, care să atârne într-un colț al camerei. Lumina caldă va crea o atmosferă primitoare.

Brad de Crăciun din carte

Pentru iubitorii de cărți, poți crea un brad de Crăciun folosind cărți vechi sau cărți cu coperte deosebite. Așază-le pe un raft sau într-un colț pentru un brad literar plin de farmec.

Brad de Crăciun pictat pe oglindă

Folosește o oglindă sau o fereastră veche ca bază pentru a picta un brad de Crăciun. Adaugă o pereche de mănuși vechi sau câteva decorațiuni pentru un efect nostalgic și artistic.


Brad de paie sau ratan

Paiele sau elementele din ratan pot fi folosite pentru a crea un brad de Crăciun rustic și natural. Adaugă decorațiuni din paie sau din materiale naturale pentru un aspect autentic.

Brad de Crăciun minimalist

Pentru cei care preferă un aspect minimalist, un brad simplu format dintr-o sârmă sau linii subțiri de bandă decorativă poate oferi un efect elegant și discret.

Cum decorezi bradul de Crăciun, cel mai frumos ornament din această perioadă

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI