Altfel de gradini verticale – Modalitati diferite de a economisi spatiul

Altfel de gradini verticale – Modalitati diferite de a economisi spatiul

Altfel de gradini verticale: Iata cum poti alege sa economisesti spatiul cu ajutorul unor metode diferite de a planta florile intr-un loc mic.


Sa locuiesti intr-un spatiu mic nu este deloc o treaba usoara. Daca locuiesti intr-un apartament mic, te lovesti de problema depozitarii lucrurilor tale si ale celor dragi. Atunci cand locuiesti intr-o casa la curte, dar curtea este mica, iti doresti sa plantezi flori, fructe si legume. Cu toate acestea, spatiul micut nu iti permite acest lucru si vrei sa gasesti modalitati diferite de a face acest lucru, economisind si spatiul, in acelasi timp.

Altfel de gradini verticale – Foloseste o scara veche

O scara veche poate sa te ajute sa economisesti spatiul in curtea casei tale. Aseaza pe ea ghivece, jardinierele tale cu flori sau poti opta pentru a planta aici plante aromatice. Acestea sunt excelente pentru gospodaria ta, fiind ideale pentru mancaruri, supe, aperitive, dar si cocktail-uri si deserturi.

Foloseste spatiul de pe gard

Spatiul de pe gardul casei tale este un loc ideal pentru a planta flori sau legume aici. Transforma acest loc intr-o gradina verticala si vei putea sa profiti de spatiul pe care il construiesti. Mai mult decat atat, vei infrumuseta si curtea cu ajutorul multitudinii de plante verzi sau de flori colorate. Este un castig dublu, nu-i asa?


Profita de spatiul de pe colt

De cele mai multe ori, intr-o casa, intr-o curte sau intr-o gospodarie, spatiul de pe colt este lasat gol. Acest lucru nu este tocmai corect, spatiul de pe colt ascunzand un loc liber ce poate fi transformat intr-un loc perfect pentru o gradina verticala.

Cu ajutorul unui suport din meta, o scara veche sau cu ajutorul paletilor din lemn, poti construi si tu aici o gradina verticala.

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI