Idei frumoase pentru a redecora camera copilului

Idei frumoase pentru a redecora camera copilului

Cei mici trebuie sa aiba incaperea colorata si plina de viata. Vedem si noi idei pentru a amenaja camera copilului in acest articol. Aceste idei colorate cuprind fluturasi sau floricele, vietati pline de viata si de culoare care ne fac ziua frumoasa chiar si noua, celor „mari”.


Indiferent ca avem o zi proasta sau ca nu ne simtim foarte bine in ziua respectiva, toate ideile din acest articol sunt perfecte pentru a redecora o camera colorata si plina de viata, pe placul nostru si a celor micuti. Chiar daca avem baiat sau fata, ideile din acest articol se pliaza pentru orice copii, ei fiind cei care se vor bucura de acest decor colorat si plin de viata.

De asemenea, daca aveti si baiat, dar si fata, puteti realiza decoratiuni impartite in doua: o jumatate fiind camera lui si o jumatate camera ei. Nu va ganditi ca veti vopsi peretii pe jumatate, nu. Pentru acest lucru puteti folosi o culoare neutra, care sa fie perfecta pentru amandoi, iar decoratiunile pentru patuturile fiecaruia vor fi diferite.

Vedem si noi, in urmatorul articol, o multime de idei frumoase pentru a redecora camera copilului. Va dorim spor la treaba!


camera copilului (2)

camera copilului (3)

camera copilului (4) camera copilului (5)

camera copilului (6)

camera copilului (7)

camera copilului (8)

camera copilului (9)

camera copilului (10)

camera copilului (11)

camera copilului (12)

camera copilului (13)

camera copilului (14)

camera copilului (15)

camera copilului (16)

camera copilului (17)

camera copilului (18)

camera copilului (19)

camera copilului (20)

camera copilului (21)

camera copilului (22)

camera copilului (23)

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI