Amenajarea gospodăriei cu flori fabuloase, colorate, absolut fantastice

Amenajarea gospodăriei cu flori fabuloase, colorate, absolut fantastice

Indiferent de tipul plantelor pe care îl alegi, fie că sunt cele cățărătoare sau plantate direct în sol ori poziționate în jardiniere, acestea îți amenajează gospodăria într-un stil absolut superb.


Florile sunt spectaculoase, iar cu cat sunt mai bogate și mai colorate, cu atât vor atrage privirea în moduri frumoase.

Plantele cățărătoare și cele poziționate pe zid

Indiferent de stilul personal pe care îl ai, este minunat să poți amenaja un spațiu cu flori poziționate numai pe orizontală.

Orice grădină are porțiuni frumoase de suprafețe cu plante poziționate în plan vertical. De cele mai multe ori, acestea pot deveni spațiile noastre preferată din grădina noastră. Cu toate acestea, întotdeauna ne-am dorit să facem ca grădina să fie și mai frumoasă și mai colorată decât este.


Curtea înconjurată de garduri sau zidul poate fi destul de plictisitoare, însă este important să folosești toate locurile de plantare pro posibile pe care le-ai pe verticală. În acest fel, vei putea să înfrumusețezi chiar și un balcon micuț.

Inspirându-te din galeria foto de mai jos, vei putea să folosești toate suprafețele, indiferent de mărimea, structura, forma sau aspectul lor.

Optează pentru înfrumusețarea zidurilor

Plantele cățărătoare și tufele poziționate pe ziduri nu sunt greu de cultivat. Dacă le plantezi corect în poziția corespunzătoare și le menții aspectul frumos, ele pot să transforme total suprafața mohorâtă a zidului sau a gardului.


Multe ziduri, în special cele orientate spre sud sau vest, oferă locuri de cultivare mai calde și mai adăpostite care nu se găsesc în alte părți ale grădinii. De aceea, ele trebuie apreciate și folosit la maximum.

Flori fabuloase poziționate în sol

Atunci când locuiești la casă, suprafața din fața casei tale poate fi înfrumusețată cu flori absolut superbe. Acestea sunt plantate în sol, astfel încât să-ți coloreze curte și să aducă un plus de voie bună aici.

Arcadele și pergolele – Cele mai frumoase modalități de a înfrumuseța gospodăria

\sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI