Amenajarea gradinii cu flori curgatoare. Idei DIY

Amenajarea gradinii cu flori curgatoare. Idei DIY

Este timpul florilor asa ca nu ratam nici o ocazie de a va prezenta idei pentru amenajarea gradinii cu ele. Sunt delicate, firave si ne infrumuseteaza viata. Iata asadar idei practice pentru a-ti amenaja curtea casei si de a-ti transforma gradina intr-o oaza de frumusete pura.


Sunt proiecte usor de realizat dar de efect pentru orice gradina. Asadar daca aveti vase de lut sau ghivece de dimensiuni mai mari le puteti folosi pentru a va amenaja gradina plantand flori ca si cum ar fi cascade curgatoare. Cum le realizati? Aproape ca nu mai e nevoie de nici un comentariu deoarece imaginile de astazi sunt suficient de explicite si-apoi ce-am mai putea spune noi in fata atator frumuseti ale naturii. Asadar profitati de orice loc ramas liber in gradina pentru a realiza astfel de aranjamente florale deosebite.

Iti doresti o gradina ca in basme? Urmareste ideile practice din articolul de astazi si planteaza florile in cascade curgatoare.

amenajarea gradinii 1

amenajarea gradinii 2

amenajarea gradinii 3

amenajarea gradinii 4

amenajarea gradinii 5

amenajarea gradinii 6

amenajarea gradinii 7

amenajarea gradinii 8

amenajarea gradinii 9

amenajarea gradinii 10

amenajarea gradinii 11

amenajarea gradinii 12

 

Goldilocks seems to bubble over the top of this container laying on its side. Its use as a spiller plant is complemented by the Easy Wave Blue petunias. (Photo by Norman Winter/MSU Extension Service)

amenajarea gradinii 14

via


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI