Decoram gradina cu ornamente realizate din roti de bicicleta

Decoram gradina cu ornamente realizate din roti de bicicleta

Ne amintim cu placere de prima bicicleta care sta acum uitata intr-un colt de magazie. Bicicleta pe care daca ar fi sa o refolosim intr-un mod creativ, cu siguranta ne vom lauda cu niste decoruri interesante in gradina. Ei bine, daca si voi aveti un astfel de obiect si nu stiti ce sa faceti cu el, va dam noi cateva idei in acest articol. Asadar tema de astazi este despre cum decoram gradina cu unele piese care ne-au ramas de la vechea bicicleta.


Cum decoram gradina cu ornamente realizate din roti de bicicleta – Proiecte creative de vara

Nu trebuie sa ne straduim foarte mult sa decoram gradina. O putem face intr-un mod simplu, doar utilizand unele obiecte care nu ne mai folosesc la nimic. Obiecte care ne mai si incurca prin curte. Ca de exemplu vechea bicicleta. Mai precis refolosirea unor componente rezultate in urma dezmembrarii acesteia. Si nu trebuie sa le mai mentionam, deoarece v-ati dat seama inca de la inceput despre ce piese este vorba. Despre roti.

decoram gradina decoram gradina

Idei de a refolosi creativ rotile de bicicleta

Creativitatea nu are limite atunci cand vine vorba despre realizarea unor decoratiuni interesante. De exemplu daca vrem un decor cu care sa iesim in evidenta, putem refolosi rotile de bicicleta pe post de suporturi pentru ghivecele cu flori.

decoram gradina decoram gradina

Personalizam interiorul cu aceste idei de obiecte decorative.


decoram gradina decoram gradina decoram gradina

Idei de a delimita gradina

Ornament pentru gradina

Daca v-am starnit interesul cu aceste idei creative, nu uitati ca asteptam sa ne trimiteti imagini cu decoratiunile realizate chiar de voi. Iar daca nu aveti de unde sa va inspirati, priviti mai jos o multime de idei de a refolosi rotile de bicicleta.


Idei de a transforma rotile de bicicleta in lampi decorative.

Idei practice de ceasuri decorative realizate din roti de bicicleta

sursa foto: Pinterest


 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI