Gradina mica, dar cocheta, amenajata pe gustul tuturor

0
3995

Gradina mica, dar cocheta, amenajata pe gustul tuturor

Indiferent de anotimp, o mica pauza de relaxare in gradina ta cocheta este binevenita. De aceea, inspiratia vine in proiecte superbe astazi. Curtea interioara sau gradina este locul in care ne gasim linistea, dar si spatiul personal unde putem sa decoram un loc de vis.


Fie ca vorbim de un mic gratar cu loc de relaxare sau de o zona cu masa si scaune, aceste locuri incurajeaza timpul petrecut in aer liber.

Crearea unei zone decorate superb

O mica zona amenajata ca si cand ar fi o pagina de poveste este ideala pentru tine. Te ajuta sa te simti ca un copil din nou. Mai mult decat atat, ornamentele sunt frumoase, iar pietrele pot fi gasite in natura. Foloseste-le pentru a realiza ornamentele preferate.

Curtea si gradina sunt spatiile de relaxare preferate ale tale, asa ca este bine sa te orientezi inspre decoratiunile alese in functie de preferintele tale.


Paturi inaltate de legume pentru a economisi spatiul si spori productia

Reutilizarea unei mici carute

Din roata veche de la fantana si cateva bucati de lemn poti sa construiesti un astfel de decor superb. O caruta amenajata cu plante este ideala pentru casa ta. Aceasta poate fi amenajata cu multe plante verzi, dar si cu ornamente realizate din lemn, caramida sau din piatra naturala.

Suporturi pentru florile tale

Florile tale pot fi aranjate pe un suport vertical, un suport astfel incat sa pozitionezi plantele la vedere. Lumina ajunge rapid la ele, iar tu le poti ingriji mai rapid, dar si mai usor. Aplica-le ingrasaminte pentru ca ele sa infloreasca bogat si frumos.

Ingrasamintele nu se aplica pe tot parcursul anului, ci doar in perioada de inflorire. Acestea sunt speciale pentru fiecare floare in parte, asa ca este bine sa intrebi la magazinul de specialitate de ingrasamantul ideal pentru floarea ta.


sursa foto: Pinterest