Amenajarea gradinii cu obiecte vechi – 20 de idei practice

Amenajarea gradinii cu obiecte vechi – 20 de idei practice

Nici noi nu prea stim ce sa facem cu obiectele vechi din curte sau din casa, prin urmare ne-am gandit sa le refolosim la amenajarea gradinii. In cazul in care si voi aveti unelte sau obiecte vechi, va sugeram sa nu le aruncati si sa ne urmati exemplul. Dar sa vedem mai intai care sunt obiectele despre care vorbeam la inceput.


amenajarea gradinii

Amenajarea gradinii cu decoratiuni confectionate din colivii

Dupa parerea noastra nu ar trebui sa aruncam coliviile vechi, deoarece le putem transforma in decoratiuni minunate. Cum? Simplu. Asezam in interiorul lor un ghiveci cu flori curgatoare si gata decorul in gradina. Putem agata un astfel de recipient oriunde. Pe terasa casei sau chiar in foisor.

amenajarea gradinii amenajarea gradinii

Scarile din lemn ca idei de decoruri vintage

Scarile din lemn sunt ideale pentru a realiza decoruri vintage in gradina. Asezate langa un hambar si impodobite cu ghivece de flori, pot transforma tot decorul intr-unul minunat. Nu ne credeti? Priviti!

amenajarea gradinii

Amenajarea gradinii cu decoruri realizate din roti de caruta

Suntem siguri ca in orice curte de la tara exista cel putin o roata de caruta care sta uitata pe undeva. Priviti mai jos o idee excelenta de a o transforma intr-un suport pentru flori.


Amenajarea gradinii cu decoruri realizate din roabe ruginite

Si ce daca sunt vechi si sunt ruginite! Roabele sunt ideale pentru a fi transformate in decoruri spectaculoase in gradina. Iar daca nu stiti cum, va dam noi idei de a le refolosi intr-un mod creativ. Lustruiti-le, aplicati-le un strat nou de vopsea si plantati flori in ele. Iata!

Idei de decoratiuni din strecuratori

Stim ca bucatariile din ziua de astazi sunt utilate cu ustensile de ultima generatie, dar cu siguranta exista pe undeva si o strecuratoare veche care poate fi transformata intr-un ghiveci cu flori. Iata cum!

Idei de a transforma un ceanic vechi intr-un obiect decorativ minunat. Priviti!


sursa: pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI