Amenajarea spațiului din fața casei tale cu ornamente de toamnă

Amenajarea spațiului din fața casei tale cu ornamente de toamnă

Toamna este anotimpul care aduce cu sine o explozie de culori și o atmosferă plină de farmec. Este momentul perfect pentru a amenaja spațiul din fața casei tale cu ornamente de toamnă, pentru a adăuga un plus de frumusețe și căldură locuinței tale.


Folosește frunzele tomnatice

Unul dintre cele mai simple moduri de a adăuga o notă de toamnă în fața casei tale este să utilizezi frunzele căzute.

Strânge frunzele de toamnă de pe curte și creează cu ele decoruri minunate. Poți să le așezi în vaze sau să le întinzi pe trotuar într-un model decorativ.

Frunzele de arțar și castan sunt deosebit de potrivite pentru astfel de aranjamente.


Dovleacul, un ornament de toamnă de vis

Un alt element esențial al decorului de toamnă este dovleacul. Alege câteva dovleci de dimensiuni diferite și sculptează-le pentru a crea felinare originale.

Dacă nu vrei să-i sculptezi, poți picta modele toamnatice pe suprafața lor. Dovleacii pot fi așezați pe trepte sau pe o masă mică din fața casei tale, adăugând astfel un farmec rustic.

Culoarea ruginiu

Ruginiul este o altă opțiune minunată pentru amenajarea spațiului din fața casei. Poți alege să adaugi elemente din fier forjat cu un aspect ruginit, precum suporturi pentru ghivece, scaune sau chiar o poartă.


Aceste elemente vor adăuga un aer de vintage și autenticitate spațiului tău.

Ghivecele cu plante de toamnă

Ghivecele cu plante de toamnă sunt și ele o alegere excelentă pentru amenajarea spațiului din fața casei.

Plantele cum ar fi crizantemele, lavanda sau varietățile de ierburi decorative pot fi așezate în ghivece mari și colorate, aducând astfel un strop de culoare în decorul toamnatic.


Nu uita să adaugi și câteva elemente decorative, precum perne și pături cu motive toamnale pe mobilierul de pe terasă sau în fața casei. Acestea vor crea un spațiu confortabil și invitant, perfect pentru a te relaxa în zilele răcoroase de toamnă.

Ornamente de toamnă cu dovleci, poziționate de jur-împrejurul casei, dar și în interior

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI