Amenajarea unei băi mici, un spațiu unde te poți relaxa zilnic

Amenajarea unei băi mici, un spațiu unde te poți relaxa zilnic

Tendințele de amenajare pentru băi se combină perfect cu atmosfera relaxantă, transformând astfel amenajarea unei băi mici într-o adevărată artă.


Baia este spațiul unde ai nevoie de suficient de mult loc pentru a îți face igiena personală zilnică, dar și loc pentru a o transforma într-o oază de relaxare. O zi lungă și grea are nevoie de un loc unde să te poți bucura de câteva clipe de relaxare.

De aceea, atunci când vine vorba de designul băi tale, implicit de spațiul personal, ai nevoie de un loc pe care să îl amenajezi cât mai plăcut.

Amenajarea unei băi mici

O baie mică poate să îți ofere adevărate bătăi de cap atunci când vine vorba de amenajarea ei.


Spațiul poate să îți ofere o adevărată libertate de exprimare dacă acesta este suficient de mare, însă poate fi și micuț, restrâns. Cu toate acestea, nu ar trebui să te descurajezi. Amenajarea băii poate fi făcută astfel încât să se plieze pe nevoile tale.

Cum alegem nuanțele pentru baie

În ceea ce privește paleta de culori pe care o poți alege, în baie poți opta pentru nuanțe deschise la culoare. Acestea vor face ca un spațiu mic să fie mai luminat, să pară mai mare și mai încăpător. Cu toate acestea, poți opta și pentru nuanțe deschise care să fie în contrast, nuanțe aprinse la culoare.

Inspirația poate să vină din galeria foto de mai jos, însă poți opta și la propriile gusturi pentru a amenaja baia din casa ta. Acesta trebuie să fie nu doar spațiu de relaxare, dar și un loc unde să te poți bucura de suficient loc.


Cum sa amenajezi un mic SPA chiar in propria baie pentru relaxare totala

6 Pasi simpli prin care iti faci o baie mica sa para mult mai mare

6 Pasi simpli prin care iti faci o baie mica sa para mult mai mare

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI