Amenajarea unui hol mic, prietenos și cu design dinamic

Amenajarea unui hol mic, prietenos și cu design dinamic

Holul reprezintă cartea de vizită a casei tale, primul spațiu pe care oaspeții tăi îl văd atunci când îți pășesc pragul.


Cu toate acestea, amenajarea unui hol mic poate fi o provocare, dar cu puțină creativitate, poți transforma acest spațiu într-o zonă prietenoasă și cu un design dinamic.

Culori luminoase și deschise

Alege o paletă de culori deschise, cum ar fi albul, bejul sau griul deschis, pentru pereți și podea. Aceste culori vor crea iluzia unui spațiu mai mare și vor reflecta mai bine lumina naturală sau artificială.

Folosește oglinda

O oglindă mare poate face minuni într-un hol mic. Pe lângă faptul că va crea senzația de lărgire a spațiului, oglinda va reflecta și lumina, făcând holul să pară mai luminos și mai primitor.


Mobilier multifuncțional

Optează pentru mobilier care are mai multe funcții. De exemplu, un cuier pentru haine poate să aibă și un raft pentru umbrele sau accesorii. Astfel, economisești spațiu și faci holul mai ordonat.

Iluminare creativă

Adaugă iluminare creativă pentru a conferi un aspect dinamic holului tău mic. Lămpile de perete, spoturile sau lămpile de podea pot adăuga un plus de personalitate și pot evidenția anumite zone sau elemente decorative.

Elemente decorative mici

Nu supraaglomera holul cu prea multe obiecte decorative. Optează pentru câteva piese mici, dar semnificative, cum ar fi tablouri, oglinzi decorative sau fotografii de familie.


Organizare eficientă

Gândește-te la nevoile tale de organizare și optează pentru soluții eficiente. Coșurile sau cutiile de depozitare pot păstra lucrurile ordonate și ascunse, iar mobilierul cu depozitare încorporată este o opțiune excelentă pentru a economisi spațiu.

Design cu texturi și modele

Adaugă texturi și modele subtile pentru a evita ca holul să pară plictisitor. Un covor cu un model interesant sau un tapet cu dungi subțiri pot să aducă un plus de dinamism spațiului.

Un hol mic poate deveni un spațiu primitor și plin de personalitate cu puțin efort și atenție la detalii.


Cum să amenajezi un hol mic – Idei de design și sfaturi utile

All images copyright nicholas yarsley (wizzwam ltd).

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI