Decoratiuni de toamna –19 idei de ornamente din care te poti inspira

Decoratiuni de toamna –19 idei de ornamente din care te poti inspira

Poate pe la tara sa mai gasiti spice de grau pastrate in snopi de bunici strangatori. De ce am inceput cu aceasta fraza? Deoarece vrem sa va prezentam idei de decoratiuni pe care le puteti realiza cu mare usurinta.


Trebuie sa va mai spunem ca am ales sa realizam acest articol deoarece una din cititoarele noastre a mentionat, intr-un comentariu postat pe pagina noastra Do It Yourself, ca si-ar dori sa vada si decoratiuni realizate din spice de grau. Iata ca ne-am conformat si ii indeplinim dorinta.

Asa cum spuneam si mai inainte, doar pe la bunici sa mai gasiti spice pentru a realiza astfel de ornamente, deoarece graul s-a strans demult de pe camp. Acest lucru nu ar trebui sa va intristeze, deoarece mai sunt si alte lucruri din care se pot realiza decoratiuni si asta pentru ca toamna este generoasa si ni le ofera din plin.

Cele mai cunoscute decoratiuni sunt acelea realizate din anumite soiuri de dovleci ornamentali, prin urmare daca va plac cum arata, iata cateva imagini din care puteti sa va inspirati. Nu ar fi lipsit de importanta sa adaugati si cativa stiuleti, ca tot e sezonul lor si ii gasiti peste tot. Nu aruncati panusele de la porumb. Si acestea vor arata bine intr-un astfel de decor.


Ghindele pe care le intalniti la tot pasul atunci cand mergeti in drumetii, sunt si ele foarte bune de a realiza decoratiuni de toamna. Impreuna cu anumite seminte vor arata foarte frumos intr-un pahar mai inalt, spre exemplu.

Dar mai bine va lasam sa urmariti aceste idei minunate si suntem aproape siguri ca veti reusi sa realizati cele mai frumoase decoratiuni de toamna. Bineinteles ca asteptam fotografii cu astfel de ornamente realizate chiar de mana voastra, pentru a ne bucura impreuna de frumusetea lor . Priviti si inspirati-va!

decoratiuni-2

decoratiuni-3

decoratiuni-4

decoratiuni-5

decoratiuni-6

decoratiuni-7

decoratiuni-8

decoratiuni-9

decoratiuni-10

decoratiuni-11

decoratiuni-12

decoratiuni-13

decoratiuni-14

decoratiuni-15

decoratiuni-16

decoratiuni-17

decoratiuni-18

decoratiuni-19

via


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI