Amenajari interioare cu stil – 20 de idei de dressinguri elegante si spatioase

Amenajari interioare cu stil – 20 de idei de dressinguri elegante si spatioase

Sifonier este un termen invechit, de aceea vom folosi si noi un termen la moda, adica dressing. Dressingul este acel spatiu destinat depozitarii si pastrarii hainelor de zi cu zi, dar si a altor obiecte necesare unei familii. Un dressing este util tocmai datorita felului cum este impartit pe module de depozitare, in asa fel incat sa existe o ordine desavarsita printre toate lucrurile. Asadar ideile de astazi sunt despre amenajari interioare, in care dresingul este piesa principala.


Cu totii stim ca o casa construita intr-un stil modern are in componenta sa camere de locuit care permit, din punct de vedere al spatiului, o multime de amenajari utile, printre care si piesa de mobilier despre care va vorbeam in primul paragraf, adica dressingul. Mai stim ca doamnele din ziua de astazi prefera sa aiba in garderoba lor tot ceea ce este nou si la moda, prin urmare un astfel de spatiu le este suficient atat lor, cat celorlalti membri ai familiei. De aceea venim in acest articol cu o serie de idei de amenajari interioare elegante si cu stil.

Poate ca nu ar fi rau sa amintim cateva din utilitatile unui astfel de spatiu. Partea de sus a dressing-ului poate fi folosita pentru geamantanele voluminoase si tot in partea de sus pot fi pastrate o multime de lucruri care nu sunt de sezon, dar si cutii cu obiecte marunte folosite ocazional.

Ideile din acest articol nu sunt doar despre felul cum poate fi compatimentat un dressing, ci si despre idei de design pentru un astfel de modul.


Nu incheiem fara a va invita sa urmariti aceste idei de amenajari interioare cu dressinguri elegante din punct de vedere al designului, dar costisitoare, credem noi, din punct de vedere financiar.

amenajari interioare

amenajari interioare

amenajari interioare

amenajari interioare

 

amenajari interioare

 

amenajari interioare

sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI