Aranjamente din arbusti decorativi care schimba decorul in gradina

0
3466

Aranjamente din arbusti decorativi care schimba decorul in gradina

Decat sa ne intrebam de ce acest anotimp, minunat de altfel, este atat de capricios, mai bine urmarim proiecte ceative de sezon. Mai precis cum schimbam aspectul gradinii cu ajutorul unor aranjamente din arbusti decorativi. Aranjamente care aduc un plus de imagine exteriorului.


Aranjamente din arbusti decorativi – Proiecte de sezon

Cu totii ne refugiem in mijlocul naturii atunci cand cautam un strop de relaxare. Iar cand spunem mijlocul naturii, spunem gradina, carari de munte sau mare. Ramanem insa in gradina, un spatiu care ne ofera privelisti minunate. De fapt vara este cea care ni le ofera cu darnicie. Pentru ca vara inseamna flori colorate, inseamna iarba verde, inseamna arbusti decorativi.

aranjamente din arbusti

Cum amenajam curtea cu arbusti decorativi – Idei practice

O zona usor de remarcat este portiunea de langa casa. Zona pe care o putem scoate in evidenta cu usurinta. Si ne referim aici la infrumusetarea cu flori sau cu arbusti decorativi. Arbusti precum Buxus sau Tuia. Si daca tot am amintit de Buxus, propunem sa aflam cate ceva despre aceasta planta.

aranjamente din arbusti

Buxus este un arbust decorativ. Nu este spectaculos decat daca il tundem sub diverse forme. Este un arbust care rezista iarna pana la -23 de grade. Se poate planta in ghiveci, dar si in gradina. Este un arbust de mici dimensiuni, dar exista specii care pot atinge inaltimea de 1,5 metri. Nu are nevoie de spatiu pentru a se dezvolta armonios. Este preferat ca arbore ornamental in gradina. Si cel mai important aspect. Este vesnic verde.


aranjamente din arbusti

Cum sa aducem un plus de design in gradina cu ajutorul pietrelor decorative

Pentru a aduce un plus de design nu este suficienta doar prezenta plantelor in gradina. Avem nevoie si de o serie de elemente de decor. Elemente precum piatra decorativa, de exemplu.

Va lasam asadar in compania acestor idei de amenajari, dar nu inainte de a va invita sa aflati cateva trucuri despre cum se tund arbustii decorativi. Trucuri pe care le gasiti in acest articol.

aranjamente din arbusti aranjamente din arbusti aranjamente din arbusti aranjamente din arbusti aranjamente din arbusti

sursa foto