Artă în curte iarna: Idei creative pentru decorarea grădinii în sezonul rece

Artă în curte iarna: Idei creative pentru decorarea grădinii în sezonul rece

Artă în curte iarna: Iarna aduce cu ea o peisagistică unică și oportunități de a transforma curtea într-un tărâm fermecat.


În loc să lași grădina în letargie pe tot parcursul sezonului rece, poți aduce viață și culoare prin intermediul artei în aer liber.

Sculptează oameni de zăpadă artistici

Cea mai clasică formă de artă de iarnă, sculptarea oamenilor de zăpadă, oferă posibilitatea de a da viață și personalitate grădinii tale.

Îndeamnă-ți familia sau prietenii să se alăture și să creeze oameni de zăpadă artistici, adăugând accesorii precum fulare colorate, ochelari de soare sau alte elemente decorative.


Pictură cu apă pe gheață

Dă frâu liber creativității tale pictând pe suprafața gheții. Folosește culori alimentare sau amestecă apă colorată în sticle de spray pentru a crea picturi pe zăpadă și gheață.

Această formă de artă se transformă continuu odată cu evoluția vremii, oferind un spectacol în schimbare.

Pictură pe zăpadă folosind coloranți alimentari

Transformă zăpada într-o paletă de culori cu ajutorul coloranților alimentari. Umple sticle de pulverizare cu apă și colorant alimentar, apoi desenează sau pictează pe zăpadă pentru a crea opere temporare de artă.


Această activitate este distractivă pentru întreaga familie și adaugă un strop de culoare în peisajul alb.

Crearea de ornamente cu borcane – Do It Yourself (DIY)

Un proiect DIY simplu și eficient este crearea de lanterne din borcane. Colectează borcane de diferite dimensiuni și umple-le cu elemente decorative de sezon, cum ar fi conuri de brad, frunze uscate sau chiar ornamente de Crăciun mici.

Adaugă o lumânare LED în fiecare borcan și fixează-le în diverse locuri în curte pentru a crea un efect magic în timpul serilor reci.


Ornamente din crengi de brad

Un alt proiect simplu este realizarea de ornamente din crengi de brad.

Taie crengi subțiri de brad sau alte arbuști ornamentali și creează forme decorative, cum ar fi stele, inimi sau cercuri. Poți să le vopsești în culori festive sau să le lași în forma naturală. Atârnă aceste ornamente în copaci sau pe garduri pentru a adăuga un farmec rustic în grădina ta.

Ghirlande din hârtie

Dacă vrei să îți personalizezi decorul de Crăciun, încearcă să creezi ghirlande din hârtie. Taie hârtie colorată sau hârtie kraft în forme diverse, precum steluțe, bastonașe de Crăciun sau chiar siluete de reni. Asamblează-le în ghirlande lungi și atârnă-le pe verandă, gard sau pe ușa de la intrare.

Top 30 idei pentru a decora baia cu ornamente superbe de Crăciun

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI