Balansoarul, un ansamblu indispensabil in gradina – Idei de amenajari

Balansoarul, un ansamblu indispensabil in gradina – Idei de amenajari

Foisorul, bucataria de vara si gratarul. Trei constructii care nu ar trebui sa lipseasca din nici o gospodarie. Trei constructii care completeaza exteriorul si il desavarsesc. Dar nu in totalitate. Am spus nu in totalitate deoarece trebuie sa stiti ca mai lipseste ceva din decor. Balansoarul, o alta constructie obligatorie in gradina.


Balansoarul ca element de relaxare si design – Idei practice

Pe langa toate celelalte elemente de design care desavarsesc aspectul curtii, prezenta unui balansoar in curte nu face altceva decat sa definitiveze spatiul de relaxare. Un spatiu de relaxare de care ar trebui sa profitam din plin de la inceputul primaverii si pana toamna tarziu.

balansoarul balansoarul balansoarul balansoarul balansoarul

Balansoare moderne sau balansoare rustice – Idei de amenajari

Balansoare moderne sau balansoare rustice. Doua constructii separate din punct de vedere estetic, dar care completeaza aspectul general al gradinii. De pilda, intr-o curte amenajata ca la carte, cu elemente moderne si elegante, prezenta unui leagan cu un design rustic va fi in neconcordanta cu imaginea de ansamblu, lasand impresia ca ceva nu este la locul lui. Si invers. Un leagan modern nu are ce cauta intr-un spatiu rustic, spatiu in care lemnul, de exemplu, este principalul element de design.

balansoarul

Balansoare confectionate din paleti – Idei practice si ieftine

Stim despre lemnul din care sunt confectionati paletii ca nu este unul de calitate. Chiar si asa paletii sunt ideali pentru diverse proiecte in gradina. Proiecte precum construirea unui leagan, de exemplu. Iar daca nu stiti de unde sa incepeti, va dam noi idei in imaginile de mai jos.


balansoarul balansoarul

Cum se confectioneaza un balansoar din paleti?

Ei bine, despre aceasta etapa a proiectului nu va putem spune foarte multe, deoarece nu suntem de specialitate. Dar ne bazam pe imaginatia si indemanarea celor care ne urmaresc si sunt la curent cu propunerile noastre creative pentru casa si gradina. Iata!

sursa foto: Pinterest

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI