Florile din curtea casei noastre – Magia care ne ține conectați cu gospodăria

Florile din curtea casei noastre – Magia care ne ține conectați cu gospodăria

Florile din curtea casei tale au nevoie de îngrijire. Dacă le oferi acest lucru, ele te vor surprinde cu flori frumoase.


Florile din curte pot fi cu adevărat spectaculoase dacă le oferim poziționarea necesară, puțină îngrijire și atenție, astfel încât să se dezvolte fantastic.

Inspiră-te din galeria foto de mai jos și din sfaturile noastre pentru a îngriji și tu grădina, dar și curtea casei tale, indiferent de cum este aceasta poziționată.

Te vei bucura de o gospodărie cu adevărat frumoasă, cu flori colorate.


Ține cont de zonele din pantă

Zona de la baza unei pante are tendința să devină umedă, mai ales atunci când vine vorba de lunile de toamnă și iarnă. De aceea, dacă o mare parte din grădina ta este în pantă, trebuie să ai grijă cu ceea ce plantezi acolo.

Poți să crezi un aranjament frumos și să reduci din umezeală, alegând pentru această zonă plante care preferă umezeala. Acestea sunt plante precum crinii de toamnă, tufele de sânger (Cornus) sau astilbele.

Consolidarea pământului pe o pantă

Dacă pământul de pe o pantă a fost răscolit, ca rezultat al unor priviri sau plantări excesive de exemplu, el va fi antrenat cu ușurință în timpul ploilor puternice.


Acoperirea zone cu multe plante este utilă, dar întinderea mai întâi a unui material țesut sau unei plase pe suprafața pământului va ajuta la menținerea acestuia. De asemenea, materialul va înnăbuși buruienile, acolo unde este necesar.

Acest lucru poate fi făcut cel puțin până se dezvoltă complet rădăcinile plantelor. Un strat gros de protecție poate masca materialul sau plasa pe care ai pus-o. De asemenea, poate fi și util pentru plantele tale.

Flori colorate in arcade, suporturi DIY sau alte ornamente senzationale

Proiecte DIY pentru o gradina colorata, aranjata spectaculos

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI