Bucatarii mari, cu design de lux, ideale pentru casele mari

Bucatarii mari, cu design de lux, ideale pentru casele mari

Bucataria este cartea de vizita a casei tale, ea imbinand preferintele tale in design, cat si un stil practic, ce trebuie sa incorporeze utilul cu placutul. De aceea, acest spatiu trebuie sa fie decorat atat in functie de incapere si de marimea ei, cat si de preferintele tale.


Materialele, detaliile, modul in care pozitionezi corpurile de iluminat, dar si design-ul ales sunt factori importanti ce iti transforma bucataria dintr-un spatiu simplu in unul spectaculos.

Pozitionarea corpurilor de iluminat

Corpurile de iluminat sunt extrem de importante atunci cand vine vorba de design-ul incaperii tale. Corpurile de iluminat pozitionate pe tavan imprastie lumina in intreaga incapere. Cu toate acestea, ai nevoie si de corpuri de iluminat ce pozitioneaza lumina pe anumite zone.

Atat in spatiul de lucru, cat si deasupra insulei de bucatariei ai nevoie de corpuri de iluminat separat.


Descopera si care este importanta iluminatului in casa noastra, cum ne ajuta si cum influenteaza.

Corpurile de iluminat pozitionate deasupra zonei de dining

Zona de dining are nevoie de lumina pozitionata deasupra acestui spatiu. Corpurile de iluminat trebuie pozitionate pe mijlocul zonei, la aproximativ 80 de cm deasupra acestui spatiu. In acest fel, lumina este imprastiata pe intreaga zona, insa corpul de iluminat nu deranjeaza acest spatiu.

Bucatarii cu tavan inalt – Un design superb in casa ta

Bucatariile cu tavan inalt transforma incaperea intr-un spatiu de lux, absolut superb. Daca vrei sa optezi pentru un design rustic, de exemplu, un spatiu inalt te ajuta in acest sens. Poti pozitiona pe tavan grinzile de lemn, acestea fiind reprezentative pentru acest tip de design.


Pe langa lemn, poti alege si materiale precum piatra naturala, marmura sau travertin. Inspira-te din galeria foto de mai jos pentru a decora o bucatarie mare, spectaculoasa, cu tavan inalt.

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI