Paravanele ca elemente de design sofisticat – 21 de idei de amenajari interioare

Paravanele ca elemente de design sofisticat – 21 de idei de amenajari interioare

Din punct de vedere al amenajarilor interioare, referindu-ne desigur la amenajarea cu piese de mobilier, un open space inseamna solutii la indemana deoarece le putem incadra in decor dupa cum ne place, fara sa ne limitam la anumite portiuni sau la cativa metri patrati. Si nu putem sa nu spunem si noi ceea ce cunoaste toata lumea, si anume faptul ca acest stil de amenajari interioare nu mai reprezinta nici un secret pentru nimeni.


Pentru cei care nu cunosc acest termen, desi ne indoim de acest lucru, open space inseamna spatiu deschis, cu alte cuvinte mai aerisit din punct de vedere al designului, spatiu in care se contopesc mai multe zone de activitate, precum bucataria, holul, locul pentru luat masa dar si locul pentru studiu. Si desi sunt multe voci nemultumite care spun ca una din zone ar trebui sa ramana separata, respectiv bucataria, nu putem sa nu mentionam faptul ca exista o sumedenie de modele de hote performante si de calitate, hote care absorb mirosurile atunci cand se gateste intr-un asemenea loc.

Dar sa revenim la ideile pe care vi le-am pregatit mai jos, respectiv idei de a delimita sau de a incadra in decor paravanele ambientale, paravane care nu fac altceva decat sa transforme, din punct de vedere estetic, un spatiu obisnuit intr-unul sofisticat, de ce nu si elegant.

Prin urmare daca anul acesta pe lista voastra de prioritati se afla si redecorarea casei in care locuiti, poate ca nu ar fi rau sa aruncati o privire si peste aceste idei de amenajari interioare, idei care pe noi ne-au cucerit.


Iar pentru a fi cat mai convingatori v-am pregatit o serie de imagini de amenajari cu separatoare ambientale, separatoare care se potrivesc foarte bine intr-un open space.

amenajari interioare amenajari interioare amenajari interioare amenajari interioare amenajari interioare

sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI