Cascade curgatoare de flori – 11 idei minunate pentru gradina ta de basm

0
26501

Cascade curgatoare de flori – 11 idei minunate pentru gradina ta de basm

Cascade curgatoare de flori – frumuseti pe care natura ni le ofera fara sa ceara nimic de la noi.  Poate doar admiratia noastra. Iubiti florile?…  Sigur ca da!  Asta ne-ar placea sa credem ca ati raspuns. Sunt delicate, firave si ne infrumuseteaza viata.


Vremea frumoasa de afara ne duce cu gandul la vara, la flori si la soare, ceea ce ne determina sa-ti prezentam cat mai multe idei practice pentru a-ti amenaja curtea casei si sa-ti transformi gradina intr-o oaza de frumusete pura. De aceea am ales sa-ti prezentam proiecte usor de realizat dar de efect pentru gradina ta.

Daca te intrebi cum le poti confectiona, iata cateva tutoriale care te invata cum sa faci aceste frumoase cascade curgatoare de flori. Daca ai ghivece de diferite dimensiuni din ceramica in care ai avut flori si acum le pastrezi depozitate intr-o magazie, te invitam sa le scoti la iveala pentru a incepe realizarea proiectelor pe care ti le-am pregatit astazi.

Poti alege desigur sa-ti procuri din magazinele de specialitate astfel de suporturi gata facute in care sa-ti plantezi florile preferate, dar atunci unde ar mai fi satisfactia ta personala?  Daca iti faci deja griji ca ai nevoie de prea multe materiale pentru aceste cascade curgatoare de flori, atunci trebuie sa-ti spunem ca te inseli. O bucata de plasa sudata nu prea mare ca suprafata , un sac din plastic, un ghiveci mai mare si pamant. Doar atat. Urmareste tutorialele din acest articol si vei vedea ca sunt foarte usor de confectionat. Incearca-le si tu!  Noi nu avem nici cea mai mica indoiala ca nu vei reusi sa le confectionezi.


Daca te-am convins cu aceste idei si ai ghivece de toate felurile,  le poti folosi pentru proiectele din articolul de astazi.

Asteptam desigur si impresiile voastre pe pagina noastra Do It Yourself, pentru care va multumim.

3

4

5

6

7

cascade curgatoare

  cascade curgatoare

cascade curgatoare

cascade curgatoare

cascade curgatoare

via