Ce facem cu ramurile uscate ale copacilor? Ornamente de vis

Ce facem cu ramurile uscate ale copacilor? Ornamente de vis

Acele texturi ce-ti dau o stare de confort ale lemnului fac din aceste decoratiuni delicate, piese perfecte pentru orice interior. Lemnul neprelucrat poate fi un material pentru ornamente deosebit daca stim cum sa il folosim. Nu trebuie decat sa ne folosim imaginatia cum trebuie pentru ca obiectele decorative sa nu aiba un aspect neglijat, ci unul vintage.


Putem incepe prin a crea proiecte usoare, cum ar fi realizarea unor ornamente pentru lumanari, prin simpla legare cu o sfoara subtire a unor ramuri de copac. Nu avem nevoie decat de maximum zece minute pentru a realiza acest lucru. Aveti grija ca ramurile sa fie de dimensiuni egale si gata! Proiectul vostru este gata!

Daca va incanta si alte idei precum amenajarea lampii din dormitor sau realizarea unei decoratiuni mai complexe sau chiar a unei piese de mobilier, trebuie sa aveti grija ca lemnul sa fie rezistent si sa fie intr-o stare buna sau foarte buna.

V-am facut curiosi? Va lasam sa vedeti o multime de idei iesite din tipare si o multime de proiecte realizate de oameni frumosi si cu multa imaginatie, proiecte care speram sa va inspire si pe voi.


ramurile uscate (1)

ramurile uscate (2)

ramurile uscate (3)

ramurile uscate (4)

ramurile uscate (5)

ramurile uscate (6)

ramurile uscate (7)

ramurile uscate (8)

ramurile uscate (9)

ramurile uscate (10)

ramurile uscate (11)

ramurile uscate (12)

ramurile uscate (13)

ramurile uscate (14)

ramurile uscate (15)

ramurile uscate (17)

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI