Ce mai putem construi in gradina din caramizi rosii – idei de decoruri unice

0
3484

Ce mai putem construi in gradina din caramizi rosii – idei de decoruri unice

Privind imaginile de astazi, ne-am putea gandi pentru o clipa ca suntem intr-o scurta drumetie pe munte. Iar ceea ce vom vedea in articolul deastazi nu sunt zidurile unei cetati, asa cum ati fi crezut, ci sunt simple decoruri construite in gradina din caramida rosie.


Cunoasteti cu totii ce sunt caramizile rosii. Sunt acele materiale de constructii obtinute dintr-un amestec de argila, nisip si apa, uscate la soare sau arse in cuptor, folosite la executarea zidariilor si in mod special la ridicarea locuintelor sau anexelor gospodaresti. Dar sunt potrivite si pentru a realiza decoruri in gradina noastra, in locuri pe care vrem sa le evidentiem.

Am ales aceste idei de decoruri pentru ca ni s-au parut interesante din punct de vedere al designului, dar si pentru unicitatea lor. Nu intalnim prea des astfel de amenajari, prin urmare propunem sa urmarim impreuna aceste proiecte frumoase.

Asadar, daca ati ramas cu materiale de constructii de acest gen si nu stiti ce sa faceti cu ele, va prezentam noi cateva moduri de a le folosi la amenajarea gradinii. Puteti construi spre exemplu niste ziduri aparente care aduc acel plus de design exterior.


Suntem de acord cu voi ca aceste decoruri nu se construiesc cu usurinta, dar avand in vedere ca vara abia a inceput, timp ar fi din plin pentru a le finaliza iar pentru a fi siguri de reusita puteti folosi o gramada de obiecte inutile care zac prin curte, printre ele numarandu-se ramele vechi de ferestre. De aceea noi spunem sa le urmarim pe fiecare in parte.

gradina

gradina

gradina

gradina

sursa foto