Hartie transformata in arta – 18 Proiecte spectaculoase

Hartie transformata in arta – 18 Proiecte spectaculoase

Oamenii talentati pot transforma multe lucruri in arta, insa aceste 18 proiecte depasesc orice imaginatie! Haide sa vezi cata creativitate sta in aceste idei fantastice.


Fara hartie, lumea nu ar mai fi fost la fel, nu-i asa? Si aici vorbesc de hartia in toate formele ei, nu doar de colile obisnuite de hartie A4.

Cand a fost inventata hartia?

Hartia, in forma pe care o cunoastem noi astazi, a fost inventata in anul 105, in China, de catre un eunuc de la Curtea Imperiala.

Inainte, chinezii foloseau hartia si pentru alte scopuri decat acela de a scrie pe ea. Ei o mai foloseau pentru a impacheta diferite obiecte, lucru pe care il facem si noi in ziua de astazi, o foloseau cu rol decorativ, dar si ca imbracaminte. Abia dupa aproximativ o suta de ani, hartia a inlocuit in totalitate tablitele de scris.


Abia in urmatoarele doua secole a inceput sa se fabrice hartie in toata lumea, iar prima fabrica de hartie a fost construita in Mexic.

Decoratiuni creative din hartie

Astazi, am pregatit pentru voi o galerie foto cu ornamente superbe. Hartia este folosita in diferite feluri, frumoase si creative si este transformata in arta pura. Ai nevoie de multa imaginatie, dar si de multa indemanare si de rabdare pentru a realiza astfel de decoratiuni incredibile.

Idei de decoratiuni sau de cadouri

Te poti inspira din proiectele de astazi atat pentru a realiza decoratiuni pentru tine, cat si pentru a realiza obiecte pe care sa le oferi cadou, cuiva drag. Mie intotdeauna mi-au placut ornamentele cu aspect vintage, facute din obiecte sau din lucruri refolosite.


Iti doresc spor la treaba si multa inspiratie pentru a realiza decoratiuni frumoase. Cu rabdare, se poate realiza orice ornament prezentat in articolul de mai sus. Indrazneste si tu!

sursa foto: Facebook

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI