Ce mai putem realiza din paleti – Idei de mobilier pentru gradina ta

Ce mai putem realiza din paleti – Idei de mobilier pentru gradina ta

Fara indoiala, intr-un cadru rustic, mobilierul confectionat din paleti isi gaseste locul imediat. In acelasi timp s-ar putea sa spunem ca nu este cel mai reusit mobilier pentru gradina. Insa cu siguranta vom spune ca este cel mai practic. In primul rand pentru ca nu genereaza costuri exagerate, iar in al doilea rand paleti din lemn se gasesc peste tot.


Transformam paletii din lemn in ornamente de interior si mobilier pentru gradina

In ciuda faptului ca lemnul din care sunt confectionati paletii sunt de o calitate indoielnica, noi vrem totusi sa va dovedim contrariul. Si cum am putea face asta decat prin intermediul ideilor practice din articolul de astazi. Ei bine, pentru cine nu stie, paletii sunt potriviti pentru a confectiona din ei bancute pentru gradina, mese pentru picnic sau paturi confortabile.

mobilier pentru gradina

Putem amplasa acest gen de mobilier oriunde. Chiar si intr-un balcon spatios. Priviti!

mobilier pentru gradina mobilier pentru gradina

Ce mai putem face din paleti in afara de mobilier pentru gradina?

Putem delimita gradina de restul curtii. Ii putem transforma in suporturi pentru flori sau pentru obiectele decorative. Dar ii putem transforma si intr-un pat imens si confortabil.


mobilier pentru gradina

Asadar, nici toamna aceasta nu scapam de idei practice de a reutiliza paletii din lemn. Prin urmare noua nu ne revine decat placuta misiune de a va invita sa va inspirati din ele.

De ce trebuie sa tratam lemnul din care sunt confectionati paletii?

Pentru a avea niste piese de mobilier pentru gradina care sa reziste in timp este necesar sa tratam lemnul din care acestia sunt confectionati. Si asa cum spuneam si mai inainte, acest tip de lemn este de o calitate indoielnica. Prin urmare este necesara, ca sa nu spunem obligatorie, aplicarea unuia sau mai multor straturi de lac sau de vopsea, conferindu-le in felul acesta atat rezistenta cat si stralucire.

sursa foto: Pinterest


 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI