Cele mai frumoase 22 de idei de a scoate in evidenta gradina

0
2372

Cele mai frumoase 22 de idei de a scoate in evidenta gradina

Exista o multime de feluri de a pune in valoare gradina. Jardinierele din lemn, pergolele sau decoratiunile rustice fac parte din categoria decorurilor care infrumuseteaza un asemenea spatiu. Iar astazi le-am ales pe cele mai frumoase. Tocmai pentru ca voi, dragi cititori, sa va inspirati din ele pentru propriile decoruri de primavara.


Gradina, un spatiu in care ideile de amenajari nu au limite

Ei bine, da. Gradina este un spatiu in care ideile de amenajari nu au limite. Intr-un astfel de spatiu isi gasesc locul atat decorurile rustice cat si cele clasice. Spatiu pe care daca stim sa il exploatam la maxim si daca ne folosim imaginatia, este imposibil sa nu reusim sa il amenajam cu gust.

gradina gradina gradina

Amenajari cu jardiniere de diferite marimi

Mai mult de atat, putem aduce gradinii un plus de valoare estetica cu aceste idei de jardiniere de diferite marimi. Priviti!

gradina gradina gradina gradina

Jardiniere pentru flori care desavarsesc aspectul curtii

Stim cu totii ca cele mai frumoase decoruri sunt cele realizate din flori. Fara ele gradina ar fi un spatiu lipsit de valoare estetica. Insa uneori nu avem nevoie decat de un simplu decor pentru a pune in evidenta gradina. Ca de exemplu aceste idei de jardiniere de culoare alba. Culoare care se asorteaza perfect cu flori precum petuniile sau muscatele in nuante de rosu.


gradina gradina gradina gradina

Jardiniere din lemn care pun in valoare marginea terasei

Nu putem sa nu luam in calcul si faptul ca lemnul aduce in decor elementul natural. Se asorteaza perfect cu florile de primavara, prin urmare ne ofera posibilitatea de a crea decoruri minunate in curte.

Asadar, daca v-ati hotarat ca este timpul sa va ocupati de aspectul gradini, poate ca nu ar fi rau sa luati in calcul si aceste idei de a decora exteriorul cu jardiniere simple ca forma, dar de efect. Jardiniere care infrumuseteaza tot decorul intr-o clipa.

gradina gradina

sursa foto: Pinterest